Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας ο Ερμής

Κυρ, 04/10/2020 - 18:48
Image

Ο Ερμής Μελιγούς επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της Βόρειας Κυνουρίας με 2-0 του Πανθυρεατικού την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Σκόρερ για τον Ερμή Μελιγούς ο Βασίλης Κατσίρης στην αρχή του αγώνα και ο Χρήστος Σταθουλόπουλςο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι επίσης στο πρώτο ημίχρονο.

Σχόλια επισκεπτών

Ελα μην το παίρνετε και τόσο βαθιά εκεί στο Άστρος... Τιμητική ήτα , μόνο με 2 - 0 κάνατε από ομάδα Γ εθνικής και μάλιστα στην έδρα της...... Και που ΄σαστε. Κόφτε τα χτυπήματα και τις κλωτσιές στους αντιπάλους. Δεν θα σας βγει σε καλό !!!!!!!!

αρχισαν οι επιτυχιες για το αστρος μπραβο στον ερμη γιαατι ειχαν βγαλει γλωσσα σας παρακαλω πολυ κανετε χορηγεια στον πανθυρεατικο ενα τελαρο σοδες! μικρη μπουκια φαε μεγαλες κουβεντες μην λες!

Οι μεν στην θέση της Μελιγούς θα είχαν καπνογονα και θα πήγαιναν για 7αρα και οι μελιγιωτες σταμάτησαν στα 2 και έκαναν συντήρηση δυνάμεων για την Κυριακή(το ίδιο έπρεπε και με το παραλιο)

Χαλαρό απόγευμα με σβηστές μηχανές και μαθήματα τακτικής και μπάλας . Πάλι καλά που δεν έφυγε και κανας παίκτης τραυματίας με τόση κλωτσιά οι έπεσε. Καλή χονεψη θα τα ξανά πούμε .
Συγχαρητήρια στον καλογιαννηδη και στα παιδιά που τήρησαν το φερ πλέι και δεν έριξαν 6 .
Λαισμαν είσαι πολύ επικίνδυνος εσύ πρέπει να σε ξανά κοιτάξουν εκεί στην επς . Στην θέση σου μετά το ματς θα παρέδιδα το σήμα ...

Εντάξει βρε παιδιά ..Τον Πανθυρεατικό κερδίσατε πως κανετε έτσι αντί να τους ευχαριστείτε που κάνατε μια γερή προπόνηση για την κατηγορία που α παίζετε; Ετσι κι αλλιώς σάκο μποξ τους έχετε κάνει....

10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α' ΑΡΚΑΔΙΑΣ 5 ΚΥΠΕΛΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗ(ΣΗΜΕΡΙΝΗ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.Ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΣΤΑ ΤΑΡΑΣΗ ΕΝΩ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΜΑΡΙΝΟΣ ,ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ,ΣΤΑΛΙΚΑΣ ΜΑΡΚΟΥ).ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Για πες ρε περίχωρα. Έχεις ακούσει κανέναν μέσα από την ομάδα να λέει το παραμικρό? Τα μισά σχόλια είναι ανθρώπων που θέλουν να πλήξουν την ομάδα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και τιποτα παραπάνω. Το τι έχουμε πετύχει το δείχνουν οι πράξεις και όχι τα λόγια.

Μέχρι πότε θα βάζει ο φαρμακοποιός?? Κάποια στιγμή θα του περάσει ο καημός της Γ εθνικής!! Σε δύο τρία χρόνια τότε θέλω να σας δω εκεί στο Ερμή σε ποια κατηγορία θα είσαστε όταν θα ψάχνετε για παιδιά απ' το χωριό να έρθουν στην ομάδα και δεν να θα υπαρχουν!!

Οσο υοηρχαν ο γιατρος και ο λογιστης στον πανθυρεατικο με την συνδρομη του ντοπιου κοσμου ο πανθυρατικος κενταγε πολλα χρονια .αρα οσο υπαρχουν ανθρωποι που βαζουν το πορτοφολι τους για δημιουργια κατι καλου προχωραμε.

Mη μου θυμώνεις μάτια μου... Πάντα δεν είναι στο χούι μας να πικάρουμε τον όποιο απέναντι για όλα σχεδόν τα θέματα μιας αποτυχίας ή ενός μη αρεστού αποτελέσματος ; Τι έχουμε να χάσουμε βρε παιδιά ; Μήπως και πέσουν οι μετοχές μας σε καμιά ομάδα ; Aς κάνουμε όσο μπορούμε τις πλάκες μας. Σήμερα εμείς, αύριο άλλοι... Ετσι για να περνά η παλιοζωή. όσο για τα πραγματικά σοβαρά θέματα, ας λαμβάνουμε υπ΄ όψιν μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις προεδρείων και λοιπών αρμοδίων. Ετσι για να έχουμε την ευκαιρία να .....μπινελικώνουμε κάποιους συγκεκριμένους... Ευτυχείτε !!!

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΕΛΙΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΑΓΗ .ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ

Πολίτη έγραψες.πεσαν οι μάσκες.αλλα σχεδιάζουν αλλά λένε αλλά κάνουν.επαιξαν παίκτες τουλάχιστον άνω των 100 κιλών ο καθείς χωρίς φυσική κατάσταση έτσι ώστε να πιέζουν τον αντίπαλο σωματικά και μόλις μπήκαν οι πιτσιρίκια κάναν ποδιές σε αντιπάλους μεγάλης ποδοσφ αξίας.

ο ανθρωπος δεν αλλαζει ειναι αυτος που ειναι απλως νομιζει οτι οι υπολοιποι τρωνε κουτοχορτο που ειναι οι μεγαλοπαραγοντες να του πουνε τιποτα τολμανε? μονο κοκορικοοοοο που ειναι οι αλλαγες οι μεγαλες? μια απο τα ιδια ξαναζεσταμμενο φαγητο!

Πάλι στα σιγουράκια. Και πώς το λένε; Στους στραβούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει...Κι αφού μας πήραν είδηση πέρα απ'τον ανάβαλο και περίχωρα και κλείσαν οι στράτες του Μωριά, και παραπέρα δεν έχει, άντε πάλι στις πατρογονικές εστίες...

Χαχαχα τη μανατζερ ρε φιλε μεχρι κυβερι τον ξερουν και εκει ουτε να τον βλεπουν δεν θελουν και απο υην αλλοι μεχρι την τεγεα γιατι απο εκει και περα εχει διοιδια μαλλον δεν ξερεις αδελφε χαχχαψ😂😂😂😂😂

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio