Στη σέντρα ο δεύτερος όμιλος του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας

Τρί, 06/10/2020 - 11:08
Image

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου ο δεύτερος όμιλος του νέου τοπικού πρωταθλήματος και έτσι οι ομάδες της Κυνουρίας να μπουν και αυτές στο παιχνίδι.

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με  πέντε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και για όλα τα γούστα αναμετρήσεις ο δεύτερος όμιλος θα κάνει και αυτός την πρεμιέρα του με τις πρώτες ενδείξεις να μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν άκρως ισορροπημένο, αμφίρροπο και συναρπαστικό όμιλο.

Σκιαγραφώντας το προφίλ των ομάδων ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου φαντάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί όχι μόνο για να είναι στην πρώτη τριάδα αλλά και για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Ανταγωνιστικότατος αναμένεται να είναι και ο Πανθυρεατικός της νέας εποχής ο οποίος δείχνει έτοιμος να τρυπήσει το ταβάνι των φιλοδοξιών του. Στο ίδιο γκρουπ είναι και το Λεωνίδιο όπου παραμένει μια σταθερή και σοβαρή δύναμη έχοντας όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Επιπλέον υπάρχουν οι Βρασιές οι οποίες όλα δείχνουν πως θα είναι ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να μπει και να διεκδικήσει θέση στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος για τα play off ενώ ομάδα με ταυτότητα έτοιμη για το επόμενο βήμα φαίνεται να είναι και το Κορακοβούνι που αποτελεί σταθερή αξία.

Ο Απόλλωνας Τυρού στο νέο ξεκίνημα της καινούριας εποχής με την αλλαγή φιλοσοφίας και τα πολλά νέα παιδιά θα προσπαθήσει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ηρακλή Βερβένων του Κώστα Μπάρλα και τον Νικηταρά Δολιανών με τον Αχιλλέα και την ΑΕ Μαρίου να είναι ένα δίπολο αίνιγμα με στόχο και αυτές οι δύο ομάδες να παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

2ος όμιλος τοπικού πρωταθλήματος (1ης αγωνιστική)

Σάββατο (10/10,16:00)

Ηρακλής Βερβένων-Λεωνίδιο

Βρασιές-ΑΕ Μαρίου

Κυριακή (11/10)

12:00 Νικηταράς Δολιανών-Πανθυρεατικός

16:00 Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Αχιλλέας

16:00 Απόλλων Τυρού-Κορακοβούνι

 

Φωτογραφεία άρθρου: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΝ

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio