Σπουδαία μεταγραφική κίνηση με Μπαϊρακτάρι από τον Ηρακλή

Πέμ, 10/08/2023 - 14:25
Image

Ο Ηρακλής Βερβένων ενεργοποίησε και πυροδότησε μία από τις μεγάλες μεταγραφικές «βόμβες» του εφετινού καλοκαιριού στην Α’ Αρκαδίας καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μπαϊρακτάρι.

Ο Γιώργος Μπαϊρακτάρι πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλήματος με το Λεωνίδιο την περσινή χρονιά όντας παιδί των ακαδημιών του, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πορείας ως το τρόπαιο και ένας από τους καλύτερους παίχτες της Α’ Αρκαδίας στην θέση του.

Αναλυτικά

Baira is Blue

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Βερβένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μπαϊρακτάρι για την σεζόν 2023-24 !

Ο Γιώργος έρχεται ως πρωταθλητής από την ομάδα του Α.Σ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ όντας μάλιστα και από τους βασικούς πυλώνες της με αρκετά καθοριστικά τέρματα.

Αναμένεται να δώσει λύσεις στο οργανωτικό και επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ηρακλή ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας!

Σχόλια επισκεπτών

αγαπητέ ντόπιε είπες να γράψεις κάτι για τα 5€ που στερήθηκες. αρχικά θα μπορούσες να μην έρθεις. έπειτα εγώ λέω έλα στο γήπεδο τέλος αυγούστου, φέρε 2-3 παιδιά μαζί σου να βοηθήσετε και κάτσε μέχρι τον μάιο όλα τα σαββατοκύριακα και έστω μια προπονηση τη βδομαδα για να σταθεί η ομάδα ( τζάμπα εννοειται) και μετά θα έχεις και γνώμη για μισθοφορους και ντόπιους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio