Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Τυρού στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα

Σάβ, 17/10/2020 - 22:29
Image

Ο Απόλλωνας Τυρού επικράτησε με 0-1 του Αχιλλέα στο γήπεδο της Μελιγούς για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος ωστόσο η νίκη των κυανόλευκων επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μπουρνάκη.

Ο Μπουρνάκης σε μια διεκδίκηση της μπάλας περίπου στο 70ο λεπτό έπειτα από μαρκάρισμα αντιπάλου και αθελο χτύπημα με το γόνατο στο κεφάλι του στάθηκε η αφορμή το παιχνίδι του Αχιλλέα με τον Απόλλωνα Τυρού να διακοπεί σχεδόν για 20 λεπτά με τον 32χρονό ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από το γήπεδο της Μελιγούς με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Τυρού Μπουρνάκης μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Άστρους με τα νέα να είναι καθησυχαστικά και την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για διάσειση με τον ίδιο να έχει τις αισθήσεις του από την πρώτη στιγμή.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπουρνάκης έχει μεταφερθεί από το Κέντρο Υγείας Άστρους στο Παναρκαδικό Νοσοσκομείο Τρίπολης για να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις ωστόσο το ενθαρρυντικό είναι πως  ο παίχτης του Απόλλωνα Τυρού είναι καλά στην υγεία του. Οι εξετάσεις όλες του Μπουρνάκη είναι καθαρές και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τέλος άξιο αναφοράς το γεγονός πως αμέσως τόσο ο ιατρός της αναμέτρησης όσο και οι δύο ομάδες κινητοποιήθηκαν ενώ με ταχύτητα έφτασε το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Άστρους στο γήπεδο της Μελιγούς για να παραλάβει τον ποδοσφαιριστή.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio