Σε μεταγραφικό «πυρετό» η Α’ Αρκαδίας

Τετ, 28/12/2022 - 11:43
Image

Ο Ιανουάριος είναι που έρχεται σε λίγες μέρες είναι μήνας μεταγραφών δίνοντας την δυνατότητα στις ομάδες να κάνουν διορθωτικές κινήσεις στα ρόστερ τους κάτι που αναμένεται να συμβεί και στον νομό μας.

Οι ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος με αφορμή την διακοπή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι σε διαδικασία ενός μίνι σχεδιασμού έχοντας στις περισσότερες των περιπτώσεων ξεκινήσει τις επαφές τους με ποδοσφαιριστές είτε σε πρακτικό είτε σε διερευνητικό επίπεδο.

Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις όπως ο Παναρκαδικός που έχουν κάνει τις πρώτες τους κινήσεις με τον Μαρίνο Γιαννακαρώνη να είναι η πρώτη μεταγραφή την ίδια στιγμή που και ο Νίκος Σταυρόπουλος είναι μια ανάσα από το να φορέσει την πράσινη φανέλα ενώ δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες μας να γίνουν ακόμα μία με δύο κινήσεις.

Επιπλέον, μεταγραφές αναμένεται να κάνει και ο Ερμής Μελιγούς αφού πέραν του Γιώργου Καπράνου είμαι πιθανόν να κινηθεί για έναν τερματοφύλακα, έναν μεσοεπιθετικό και ένα δεξί μπακ (ελέω και του τραυματισμού του Πολυμενάκου).

Επίσης, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι θα κάνει και το Κορακοβούνι που θέλει να διορθώσει τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα και θα πάει για παίχτες που μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις στην ομάδα.

Στο ίδιο τέμπο είναι και οι Βρασιές που τηρουμένων των αναλογιών των λίγων επιλογών αριθμητικά στο ρόστερ και των ατυχιών με τραυματισμούς έχει πάει εξαιρετικά και θα κάνει κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθούν και ο Αχιλλέας με τον Ηρακλή ενώ ανοιχτό παράθυρο υπάρχει στο Λεωνίδιο για μια ίσως και δύο κινήσεις που θα ενισχύσουν και θα προσφέρουν επιπλέον ποιότητα.

Αυτά σε πρώτη φάση ως μια αρχική πρόγευση για όσα ακολουθήσουν καθώς είναι δεδομένο πως οι περισσότερες ομάδες της Α' Αρκαδίας θα επιχειρήσουν να βάλουν νέα κομμάτια στα έμψυχα δυναμικά τους.

Εσείς μείνετε συντονισμένοι και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλη την μεταγραφική κίνηση στον νομό μας με πλούσιο (προσεχώς) ρεπορτάζ.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio