Σαν «αρτίστας» στο χορτάρι - Η γκολάρα του Σαβούρδου στο Super Cup Αρκαδίας (vid)

Πέμ, 15/09/2022 - 10:24
Image

Ο Πάνος Σαβούρδος ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της νίκης και της ανατροπής του Πανθυρεατικού στην κατάκτηση του Super Cup Αρκαδίας κόντρα στον Ερμή Μελιγούς.

Για το ταλέντο και τις ποδοσφαιρικές περγαμηνές του 17χρονού μέσου σας έχουμε γράψει πάλι ωστόσο τώρα επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο το γιατί θεωρείται (και είναι) ένα από με τα μεγαλύτερα ταλέντα στον νομό μας.

Στον τελικό του Super Cup Αρκαδίας ο Πάνος Σαβούρδος ήταν ο MVP του αγώνα με αφορμή πάντα την συνολική του παρουσία στο γήπεδο με το γκολ του να είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας εξαιρετικής κατά τα άλλα εμφάνισης.

Στο 62ο λεπτό ο πιτσιρικάς της ομάδας του Άστρους πήρε την μπάλα στα δεξιά περίπου 15 μέτρα έξω από την περιοχή, ζύγισε και μέτρησε τις επιλογές του αλλά και τους αντίπαλους αμυντικούς και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (τέσσερις αντίπαλους παίχτες) με ένα υπέροχο αριστερό σουτ συγκλίνοντας προς τα μέσα από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα συστημένη στην γωνία του Κατσιαούνη.

Ο ελαφρύ του πάτημα στο χορτάρι και ο αέρινος διασκελισμός του έκανε το σλάλομ του τόσο εντυπωσιακό με την όλη του προσπάθεια από την αρχή της μέχρι και το τελείωμα της όπου η μπάλα τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα να είναι καταπληκτική.

Αυτό το παιδί έχει σπουδαία τεχνικά χαρακτηριστικά και ένα τόσο γλυκό άγγιγμα στην μπάλα που είναι λες και την κάνει δική του δένοντας της στο πόδι του σε κάθε του επαφή με τον ίδιο να εξελίσσεται μέσα από το παιχνίδι της ομάδας του.

Δείτε το ξανά και ξανά, είναι ο Πάνος Σαβούρδος, βάζει γκολάρα και αυτή η ενέργεια είναι βγαλμένη από ένα 17χρονό παιδί. Αξίζει πραγματικά!

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio