Σάκη Τσιώλη εδώ είναι Κυνουρία

Κυρ, 05/12/2021 - 16:24
Image

Ο Σάκης Τσιώλης σε σχεδόν 20 μέρες νιώθει το ίδιο συναίσθημα στον νομό μας καθώς η Μύκονος μετά τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη γνωρίζει την ήττα και από τον Ερμή Μελιγούς στο Άστρος με έναν τρόπο σχεδόν πανομοιότυπο.

Όπως σε εκείνο το παιχνίδι έτσι και σε αυτό η Μύκονος προηγήθηκε νωρίς και είδε στην συνέχεια τον Ερμή να της γυρίζει. Ωστόσο ισοφάρισε αλλά η τελευταία λέξη άνηκε και πάλι στην ομάδα της Μελιγούς όπου στην εκπνοή στο 94ο λεπτό έκανε το 3-2.

Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης που είναι τεχνικός σύμβουλος της Μυκόνου έγινε και πάλι στο ίδιο έργο θεατής με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με σκυμμένο κεφάλι με το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είναι ένα πρόσωπο που χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης από τους Αρκάδες φιλάθλους παρότι την εφετινή χρονιά έχει έρθει στον νομό μας δύο φορές ως αντίπαλος.

Σχόλια επισκεπτών

Μακάρι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά βήμα βήμα. Δεν είμαι εμπαθής ούτε μίζερος. Στον αδικαιολόγητο δημοσιογραφικό οργασμό αναφέρομαι εγώ μετά από μια νίκη. Η ταπεινότητα θα βοηθήσει και την ίδια την ομάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio