«Πρώτη» του Ανδρέα Γκέκα με τον Πανθυρεατικό

Σάβ, 21/01/2023 - 19:07
Image

Πανθυρεατικός με άκρα μυστικότητα πραγματοποίησε την τρίτη χειμερινή του μεταγραφή μετά τον Δημήτρη Δημάκο ο οποίος επέστρεψε και πάλι στην ομάδα του Άστρους από τον Αχιλλέα και τον Παναγιώτη Κολοστούμπη τον νεαρό τερματοφύλακα.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Γκέκα που είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Πανθυρεατικού και μάλιστα έχοντας μόλις λίγες ώρες στο Άστρος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο ντέρμπι της Κυνουρίας με αντίπαλο το Λεωνίδιο.

Ο νεαοπτηθέντας άσος του Πανθυρεατικού ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, ενώ έχει αγωνισθεί στην Γερμανία (Μπενραθ, Ελλάς Ντίσελντορφ, Μενχενγκλάντμπαχ, Λαχρ), στην Ισπανία (Βιλαρούμπια), και στην Ελλάδα σε Θρασύβουλο Κ20, Κερατσίνι, ΠΑΟ Γλυφάδας, Αστέρα Μαγούλας, Βύζαντα Μεγάρων και ΑΟ Ιλίου.

Ο Ανδρέας Γκέκας είναι 28χρονών και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Τριγλία Ραφήνας και μπορεί να καλύψει δύο θέσεις τόσο αυτή στο κέντρο της άμυνας όσο και στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής ως αμυντικός χαφ.

Σχόλια επισκεπτών

Αν κάνετε του χρόνου δύο με τρεις; Καλές μεταγραφές του ίδιου τύπου εννοώ να έχουν και μερικές ποδοσφαιρικες παραστάσεις μεγαλύτερων πρωταθλήματα σε δυσκολία όπως αυτή η ομάδα θα πεταει εξαλου γι αυτό γίνεται και η συναυλία ο κόσμος ;βοηθάει και θα βοηθήσει αν δει κάτι που να αξίζει. Μαζί με τα μικρά Θα χτιστεί μια πολύ καλή ομάδα

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΈΤΟΣ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΞΕΝΟΥΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΩΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΕΥΚΟΛΗ ΞΕΝΗ ΛΥΣΕΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.!!!!!

ΡΕ 14:22 ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ............ΠΟΣΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ......ΡΕ ΑΣΤΡΟΣΝΙΟΥΖ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΕ............ΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΡΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio