«Πλήρωσε» τα σφάλματα του… Απόλλωνας Τυρού - Ηρακλής 2-1 (vid)

Κυρ, 03/04/2022 - 21:27
Image

Ο Απόλλωνα Τυρού μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο έκανε την ανατροπή και πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη που τον φέρνει πια μια ανάσα από το να οριστικοποιήσει την παραμονή του στην Α’ Αρκαδίας.

Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Τσεμπελή με τον Μέγα στο 45+1 να ισοφαρίζει και τον Απόλλωνα Τυρού να φτάνει τελικά στο τρίποντο έπειτα από το λάθος του Κουρόγιωργα στο 66ο λεπτό.

Δείτε στο βίντεο του Nigel Copage και του leonidion.gr τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι του Απόλλωνα Τυρού με τον Ηρακλή Βερβένων καθώς επίσης και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό του.

Απόλλωνας Τυρού: Λάσκαρης, Μπουρνάκης, Ψαρολόγος, Καράμπελας, Παρασκευάς, Κωνσταντάς Α., Χιώτης, Κωνσταντάς Γ., Κατσιμπίρης, Μέγας, Χείλαρης.

Απόλλωνας Τυρού: Διαμαντόγιαννης, Σχίζας, Γκαύρος, Μαυριάς, Πάπαλος, Μανωλόπουλος, Ιατρίδης, Τσεμπελής, Βλάχος, Τερζάκης, Μπάρλας.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ίσως είναι λίγο υπερβολική η περιγραφή στο γκολ που δέχεται ο μικρός. Πρέπει να υπάρξει στηριξη στσ νέα παιδιά και όχι τόσο έντονη κρητική . Γιατί τα παιδιά πληγώνονται και σταματούν το ποδόσφαιρο . Δεν μπορούν από τόσο μικρή ηλικία να διαχειριστούν τόσο έντονη κρητική. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους για το χειροκρότημα

Για όσους είμασταν στη κερκίδα,ντροπή στους ηλικιωμένους οπαδούς του Απόλλωνα που κορόιδευαν τον μικρό μετά από το γκολ όταν μπλόκαρε την μπαλα,δεν ντρέπονται λίγο ώριμοι άνθρωποι.Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο από πάνω

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio