Πήρε το ντέρμπι ο Πανθυρεατικός, διπλό το Κορακοβούνι

Κυρ, 25/10/2020 - 17:05
Image

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος με τον Πανθυρεατικό να είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με το Λεωνίδιο. Διπλό και τρία στα τρία και για το Κορακοβούνι.

Αποτελέσματα

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Νικηταράς Δολιανών-Αχιλλέας 0-6

Βρασιές-Ηρακλής Βερβένων 2-1

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Απόλλων Τυρού 4-0

ΑΕ Μαρίου-Κορακοβούνι 0-2

Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο 2-0

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 9

2. Κορακοβούνι 9

3. Πανθυρεατικός 6

4. Λεωνίδιο 6

5. Βρασιές 6

6. Αχιλλέας 3

7. Απόλλωνας Τυρού 3

8.  Νικηταράς 3

9. Ηρακλής 0

10. ΑΕ Μαρίου 0

Επόμενη αγωνιστική

Αχιλλέας-ΑΕ Μαρίου

Ηρακλής Βερβένων-Πανθυρεατικός

Απόλλων Τυρού-Νικηταράς Δολιανών

Βρασιές-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Λεωνίδιο-Κορακοβούνι

Σχόλια επισκεπτών

ευτιχως που κερδισαν για να δουλεψει το καφε της χαρας τωρα αυτοι θα παραμυθιαζοντε μεταξυ τους οτι παμε για πρωταθλημα ενα εχω να τους πω φετος θα βγει ο ολυμπιακος μην κανετε ονειρα ! πουθεναδεεεεεεεεεεες

συμβουλη για αστρινους κυριοι αλλαξτε μαγισσα γιατι ο ερμης κερδοσε σημερα οποτε δεν πιανουν τα βουντου η μελιγου ειναι ομαδα οχι συμφερολογικη παροχη οικογενειακων συμφεροντων !

Μπράβο στον Ερμή για την νίκη. Σε 3 αγώνες έχει 6 βαθμούς αν δεν κάνω λάθος. Μακάρι του χρόνου να ανέβει και άλλη ομάδα της Β. Κυνουρίας. Αφήστε τους τοπικισμούς και κοιτάξτε να βοηθήσουμε τις ομάδες του Δήμου μας. Αυτά μας έφαγαν όλα τα χρόνια. Ξυπνήστε !!!

Το Λεωνίδιο έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε ένα κάλο πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο ,με 5 παίχτες 15--17 .Στα τελευταία 20 μπήκε 14 χρονών,,,αν αυτό είναι κανταντια ,χαίρομαι με την κανταντια μου.

Μπράβο στον Πανθυρεατικό για το πλάνο μπράβο στους πιτσιρικάδες για το ταλέντο τους αλλά και πολλά μπράβο στους πιο μεγάλους για το πάθος και την αγάπη που δείχνουν για την ομάδα.Ο Πανθυρεατικος φέτος είναι μια ωραία παρέα και στόχος πάνω από όλα είναι να παίρναμε καλά.Μπραβο σε όλους όχι τόσο για τη νίκη όσο για το πάθος και την ομαδικότητα που βγάλατε.

26/10/2020 - 14: 10
Οι παίκτες πάντα παίκτες είναι... Παίζουν αυτό που ξέρουν και μπορούν ή πάνε στην εξέδρα. Οι υπόλοιποι , διοίκηση δευτερευόντως , αλλά πρωτίστως τεχνικός τομέας ναι. Οχι μόνο καφενεία, αλλά ταβερνεία σε αποδομή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio