Πήρε το ντέρμπι ο Ερμής, ήττες για Ηρακλή και Κορακοβούνι

Σάβ, 10/12/2022 - 17:55
Image

Ο Ερμής Μελιγούς ήταν ο μεγάλος νικητής του γειτονικού ντέρμπι της Α’ Αρκαδίας κόντρα στον Πανθυρεατικό κάνοντας το 8 στα 8. Νίκες για Λεωνίδιο, Δημητσάνα και Παναρκαδικό στα υπόλοιπα παιχνίδια που άνοιξαν το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής.

Α΄ Αρκαδίας - 8η αγωνιστική

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 15.00:

Νέοι Τρίπολης-Δημητσάνα 0-2

Ηρακλής Βερβένων-Παναρκαδικός 1-4

Ερμής Μελιγούς-Πανθυρεατικός 6-1

Λεωνίδιο-Κορακοβούνι 4-0

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 15.00: 

Τεγέα-ΑΕΚ Τρίπολης

Αχιλλέας-Ορχομενός Λεβιδίου

Απόλλων Τυρού-Βρασιές

Σχόλια επισκεπτών

Δεν πηρε απλα το ντερμπυ ο Ερμης! Ας μην ειμαστε τοσο politicaly correct! Απλα διεσυρε τον Πανθυρεατικο!
Και κατι αλλο ποιο ντερμπυ, δεν υπηρχε ντερμπυ!
Κριμα για ενα ιστορικο σωματειο οπως ο πανθυρεατικος! Αποψε καποιοι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΓΟΥ που αγαπανε την ομαδα τους και κανουν θυσιες και ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στην ομαδα του αστρουσ που αγαπουν την ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ εκτοσ απο εναν που αγαπα και την ομαδα.,,,,,ο νοων νοειτω.

Μπράβο στον Ερμή που με 100 χιλιάδες μπάτζετ διέλυσε τα πιτσιρίκια, ως πότε θα χώνουν λεφτά οι Αμερικανοι και ο Κάρολος να δούμε
Σε 4 χρόνια δεν θα υπάρχετε καν σα σωματείο

Αν θεωρείτε ότι αυτό που κάνει η μελιγου είναι επιτευγμα είστε γελασμένοι.το Άστρος θεωρώ ότι κάνει το σωστό και θα φανεί στο μέλλον.τωρα Όταν κάποιοι βγάζουν διθυράμβους για τη μελιού σε ερασιτεχνικό επίπεδο με αυτό το μπάτζετ τότε καληνύχτα και καλά ονειρα

παιδια ψυχραιμια σε ολους δε μπορει μεσα απο τις δυο ομαδες να βγαλετε πεντε εξι ανθρωποι τσ αποθυμενα σας και τις ματαιοδοξιες σας τα πραγματα ειναι απλα η ,ΜΕΛΙΓΟΥ εχει βρει τον αμερικανο και πληρωνει και οφελειται ο προπονηης της και βγαζουν τα αποθυμενα τους η φαμιλια χαιρετε ο προεδρος και οι πεντε εξι φιλαθλοι ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ειναι και αυτος θυμα των<< γνωστων >>αν υπηρχε μια καλη ομαδα στο ΔΗΜΟ θα εβέπε και ποδοσφαιρο ο κοσμος και σε μεγαλυτερη κατηγορια αλλα με τα μυαλα που κουβαλατε ολοι οσοι ασχολειστε με τις ομαδες στην περιοχη ετσι θα τρωγοσαστε και δε θα γινετε και τιποτα

Αφήστε τα υπονοούμενα περί πιτσιρικάδων μπατζετ επενδύσεις για το μέλλον και άλλα ζαχαρωμένα. Διάλυση έχετε βαρέσει εκεί στο Άστρος και δεν το έχετε πάρει ακόμη χαμπάρι. Κλείστε το..... μαγαζί για να είσαστε ασορτί με την πλατεία σας γύρω γύρω....
Τουλάχιστον να σώσετε ο,τι κι αν απόμεινε ακόμη κάτι από την αξιοπρέπειά σας. Λέμε τώρα..... !!!!

Και περσι, ετσι λεγατε οτι ο Ερμης θα διαλυθει! Και μπηκαν στην καβα 6! Κοιταξτε εσεις να μαθετε πως να φτιαχνετε ομαδες εκει στο Αστρος γιατι και στο ποδοσφαιρο αλλα και στο μπασκετ παραπαιεται! Μαυρα χαλια στο ποδοσφαιρο, τελευταιοι στο μπασκετ!
Πειτε μας επιτελους τι θελετε να λεμε για τον πανθυρεατικο οτι εχει ολο μικρα παιδια, η οτι εχει ανταγωνιστικη ομαδα! Να ξερουμε και εμεις!
Υ.Γ. Τον Ερμη τον διοικουν σοβαρη και μετρημενοι ανθρωποι που αγαπουν τον αθλητισμο και το χωριο, και οχι μισθοφωροι!

Μεγαλη νικη της ομαδας μας! Σε ενα κατεφυμησμων τοπικο ντερμπυ!
Θελω να πω οτι στη Μελιγου δεν υπαρχουν ουτε Αμερικανοι, ουτε Καρολοι! Υπαρχουν ανθρωποι που αγαπουν την ομαδα και βρισκονται πολλα χρονια διπλα της! Καλο ειναι το μιμηθουν και αλλες ομαδες!
Ζητω ο Ερμης Μελιγους!

Μεγαλη νικη της ομαδας μας! Σε ενα κατεφυμησμων τοπικο ντερμπυ!
Θελω να πω οτι στη Μελιγου δεν υπαρχουν ουτε Αμερικανοι, ουτε Καρολοι! Υπαρχουν ανθρωποι που αγαπουν την ομαδα και βρισκονται πολλα χρονια διπλα της! Καλο ειναι το μιμηθουν και αλλες ομαδες!
Ζητω ο Ερμης Μελιγους!

ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ (Ν.Σ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

Κυκλος είναι όλα πορευόμαστε με τα λάθη και τα σωστά, στήριξη στο πλάνο που επιλέξαμε , όλοι εσείς που κράζετε, μαζεύεστε στον Μαντροτοιχο στο δημοτικό και περιμένατε της γκελες για να χαρείτε, είτε τοπικό είτε μπαράζ είτε παλια δ εθνική νυν Γ, κάποιοι έχετε μεγάλο κόμπλεξ παράγοντες φίλαθλοι παικτες με πρόσωπα και Άστρος και μελιγου αλλά ειδικά οι αντίπαλοι σέρνεται μεγάλο σαράκι χωρίς λόγο για το Άστρος καλή πορεια και ταμείο στο τέλος, το λυπηρό Είναι ότι στη γωνια της 0 πέρυσι γινόταν χαμός και φέτος Ουτε δέκα άτομα για τα πανηγύρια και τους τσαμπουκάδες είμαστε πρώτοι,..

Θα συμφωνήσω με τον Κ.Γ. ότι οι διαφορές των δύο ομάδων είναι τεράστιες και αυτό συμβαίνει συνειδητά. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες. Ο Πανθυρεατικός επενδύει στη νέα γενιά και αποτελεί μια από τις λιγοστές διεξόδους για τη νεολαία του Άστρους. Αντίθετα η εικόνα της Μελιγούς στο γήπεδο είναι αποκαρδιωτικη. Ο πάγκος του "Φτερωτού Θεού" είναι γεμάτος νέα παιδιά που κοιτούν παθητικά τους μισθοφόρους να παίζουν. Και όλα αυτά για να ικανοποιείται το "ΕΓΩ" κάποιων. Όλα αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δωθούν για να γίνει μια επένδυση στην περιοχή που ερημώνει ... γι' αυτό σε λίγα χρόνια θα απομείνουν μόνο οι πέτρες...

16:13 άκου κάτι για να τελειώνει η καραμέλα. Στην ομάδα σου 10 παίκτες παίρνουν καλά λεφτακια. Μέσος όρος 25 ετών. Άσε τώρα όλο για πιτσιρίκια κτλ. Και αυτό γιατί έκανες πρόταση το καλοκαίρι σε 15 παίκτες και ήρθαν 2. Και παίρνουν τα διπλά από τις ομάδες που ήταν πριν. Άρα τίποτα τυχαίο. Φιλάκια.

Νίκος Παπαγεωργίου 11/12/2022-11:09

Μάθε παιδί μου γράμματα.....
Άκου ΚΑΤΕΦΥΜΗΣΜΩΝ !!!!
Σε ποια γλώσσα γράφεις αγορίνα μου;
Κατ ευφημισμό είναι η λέξη.
Έτσι για την αλητεία και για να μαθαίνουμε...

Σταματήστε την καραμέλα με τους μισθοφόρους!!
Σε όλες τις ομάδες παίζουν παιδιά που παιρνουνν χρήματα.
Από την τελευταία μέχρι και την πρώτη..
Κ μάλιστα περνούν και πολλά περισσότερα ,απ' ότι οι" πρωτοκλασάτοι " του Ερμή.
Π.χ.
Σαλαπατας,βλάχος σταθουλοπουλος,τα παιδιά που παίζουν στο παράλιο,αβιμτογλου Μέλλος,τσιωρος,Παναγιώτης Ράλλιος, Κολοστουμπης,και άλλοι ..
Άρα ας σταματήσει αυτή η καραμέλα.

Και μην ξεχνάμε πως στην Φωτεινή σελίδα του πανθυρεατικου υπήρχε ένας πρόεδρος, ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ο οποίος χρησοπληρωνε παικταραδες για να παίξουν στον πανθυρεατικο,πριν πολλά χρόνια.
Και τώρα το κάνει ο Ερμής και τους αποκαλούμε μισθοφόρους.
Πρόεδρος σαν τον ΜΗΧΟ δεν θα βρεθεί ξανά σε καμία ομάδα.
Αντιγράψτε τα θετικά του ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΣΟΥ εκεί στο Άστρος,και μην διώχνετε τα παιδιά...
Γτ να φύγει ο γιατρός και ο Ντέμης;;;
Γιατί να παίζουν μόνο πιτσιρικάδες;;;
Ποιος σας έδωσε αυτή την εντολή εκεί στην διοίκηση;;;
Γτ ξεφτυληζετε την ομάδα;;;;
Και ποιος είπε τέλος πάντων πως εάν κάποιος είναι μεγάλος σε ηλικία να μην μπορεί να παίξει στο ΑΣΤΡΟΣ ποδόσφαιρο..ποιος το αποφάσισε αυτό;;;;;
Πως κατάντησατε έτσι την ομάδα;;;;;;;
Βγείτε και μιλήστε......
Και αφήστε τα συμφέροντά σας έξω από την ομάδα, ψεύτο πανθυρεατικοι...

Σε ευχαριστω πολυ για τη διορθωση! Την επομενη φορα θα προσεξω περισσοτερο....
Ομως τα γεγονοτα μενουν δεν αλλαζουν 6-1! Αυτη ειναι η αληθεια!
Υ.Γ. εγω γραφω παντα βαζοντας το ονομα μου!

Παλαίμαχος on αν είσαι παλαίμαχος του πανθυρεατικου και ασχολησε με την ομάδα είσαι κακοπροεραιτος 100% αν δεν ασχολησε ρώτησε πρώτα τι έχει συμβεί μη γράφεις για να δείξεις ότι ξέρεις και ενδιαφέρεσαι

O ανώνυμος λέει στον παλαίμαχο να γράψει το όνομα του!!!!για να πει τους λόγους που έφυγε ο γιατρός και ο Ντέμης....
Πραγματικά ποσό έξυπνο αυτό που είπες ρε εσύ ανώνυμε

Αλλά η ουσία είναι η εξής!

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ???????
ΓΙΑΤΙ ??

ΑΡΕ ΧΑΛΙΑ.......ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑΒΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΙΜΙΤΙΚΗ;;;;;ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ

ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΕΛΙΓΟΥ
ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ ΟΜΩΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ¨ΜΠΑΖΕΙ¨.
ΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ , ΓΙΑΤΙ
ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ,
ΤΟΤΕ ¨ΠΑΕΙ΄ΤΟ ΠΩΤΑΘΛΗΜΑ ¨ΠΕΤΑΞΕ¨...

Νίκος Παπαγεωργίου 13/12/2022-18:59
Προχθές τα λέγαμε για τα ορθογραφικά. Σήμερα να τα πούνε λιγάκι για τα γλωσσικά; Τι το ήθελες εκείνο το....παταλιακό το focus Ξέρουμε οτι το πας το ξενόγλωσσο. Όμως χάθηκαν βρε αγαπούλα μου οι Ελληνικές λέξεις; Ας πούμε πχ επικέντρωση, επικεντρωθούμε κλπ.κλπ. Τι λέει και ο θείος γι αυτό;
Κι έτσι για το γμτ.... ΖΗΤΩ Ο ΕΡΜΗΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ. Φιλάκια....

Εγώ ασχολούμαι με τον αθλητισμό και δε κάνω κριτική σε προσωπικό επίπεδο!
Όσον αφορά για τα αγορίνα και αγαπούλα αυτά επιστρέφονται!
Επειδή βλέπω πως ξέρεις την οικογένεια μου, πες και ποιος είσαι!
Καλό είναι να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
Η ΜΕΛΙΓΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ. . . . . .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΕΣ ΙΔΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. . . .
ΕΧΑΣΕ ΠΧ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΜΕΛΙΓΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Κ.Λ.Π.
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΤΗΣ-ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ-ΑΓΙΑΝΤΡΙΤΗΣ,ΑΣΤΡΙΝΟΣ,ΜΕΛΙΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ?
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio