Πήγασος: Συγχαρητήρια από τον Γιάννη Δαλιάνη - Φωταγωγήθηκε το γήπεδο

Σάβ, 19/03/2022 - 22:29
Image

Σήμερα το μπασκετικό οικοδόμημα του Πήγασος Α.Ο. Θυρέας και υπό τις οδηγίες του αρχηγού κόουτς Κοψαύτη Γεωργίου άντεξε και πέρασε νικηφόρα μέσα από το Ναύπλιο.

Τα συγχαρητήρια είναι λίγα για αυτά τα παιδιά αλλά η δόξα που κουβαλάνε πλέον είναι μεγάλη

Για άλλη μια φορά ο Πήγασος Άστρους είναι το σύμβολο Αθλητικής ενότητας και αθλητικής Ομόνοιας στην περιοχή μας

Είναι το σωματείο σύμβολο & όλοι εμείς που έχουμε περάσει από τα σπλάχνα του από διαφορά πόστα νιώθουμε περήφανοι καθώς συνεχίζει να μας μοιράζει αθλητική υπερηφάνεια ,αθλητική υγεία και αισιοδοξία.

Η Γ Εθνική πλέον πολύ κοντά σε απόσταση αναπνοής.

Υ.Γ

Ο κόσμος πάντα δίπλα και συγκλονιστικός.

Όλα γίνονται εάν ακολουθείς την Συνταγή του Πήγασος Α.Ο. Θυρέας

Σχόλια επισκεπτών

Αφηστε τα μεγαλα λογια και τις βαρυγδουπες κουβεντες . Χρηματοδοτηστε επιτελους τις ομαδες της περιοχης .Μονο του εφε και της αυτοπροβολης . Αν εχεις αντερα εντεταλμενε δημοσιευσε μια εστω ενεργεια που εκανες εσυ ως δημοτικος αρχοντας για το μπασκετ . Αντε απο εκει Παιδικη Χαρα !

Την Οίκον ενίσχυση στον ΠΥΓΑΣΟ από τον Δήμο μπορούμε να τη μάθουμε κ Ιώ Δαλιάνη Δ Σ του Δήμου εδώ απάντηση σε αυτή τη στήλη άκουσα δώσατε όσα και στον Κεραυνό Καστρίου Αλήθεια?

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα αθλητικά είναι μόνο για λόγια και βαρύγδουπες υποσχέσεις . Κύριοι αν δεν ενισχύσετε οικονομικά τον Μεγάλο Πήγασο τώρα που έχει ανάγκη ο λαός θα σας ρίξει στον κεάδα. Ο Δήμος αλλάζει αλλά δεν τρομάζει !!!!

Επειδή η χθεσινή νίκη ανήκει στους πρωταγωνιστές και για όσους έχουμε θητεύσει σε αυτό το ιστορικό σωματείο τέτοιες στιγμές είναι ιστορικές και επαναλαμβανόμενες κάθε 10ετια δεν θα σας κάνω την χάρη σήμερα.
Κάποιοι από εσάς τα ισοπεδώνετε όλα
Δεν πειράζει αρκεί που ο Πηγασος κέρδισε ,οι πρωταγωνιστές ξέρουν ,η διοίκηση γνωρίζει και υπάρχει άριστη συνεργασία και εσείς θα ζείτε πάντα μέσα στις μαύρες κουκούλες σας.
Υ.Γ
Του χρόνου στην γενική συνέλευση εσσς τους δυο λεβέντες θέλω να σας δω επώνυμα να τα πειτε και δημόσια

Έλεος με την προσπάθεια του εντεταλμένου να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά την λάμψη του ΠΗΓΑΣΟΥ. Έφτασε ακόμα να ισχυριστεί ότι προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου αυτός που πέρασε και δεν ακούμπησε. Καμία ουσιαστική βοήθεια δεν έχει προσφέρει αυτός ο κύριος στον ΠΗΓΑΣΟ όλα αυτά τα χρόνια. Για αυτό ας συμμαζευτεί.....

Συγχαρητήρια στον Πήγασο. Μόνο μπράβο σε αυτά τα παιδιά και τον κόουτς. Αλλά μια ερώτηση προς τον εντεταλμένο. Δεν ντρέπεσαι να γράφεις συνέχεια για μια ομάδα που ενώνει και και και.λες και οι υπόλοιπες του ποδοσφαίρου διχαζουν? Ο κάθε ένας προσπαθεί για την ομάδα του χωριού του. Μην μειώνεις τα πάντα. Και κάτι ακόμα, εσύ κάνεις υποτίθεται αγώνα να μην καίνε τα φώτα του γηπέδου του Άστρους και τα ανοίγεις για ποιο λόγο στις 11 το βράδυ. Για μαζεψου επιτέλους. Σύνελθε.

Ολική επαναφορά του Πήγασου Α. Ο. Θυρεας!!!
Η μέρα ανήκει στους μεγάλους πρωταγωνιστές, Παίκτες, Κόουτς, Διοίκηση και φυσικά τον Φιλαθλο κόσμο της Ομάδας. Άλλες σκέψεις αδικούν τους πρωταγωνιστές όλης αυτής της γιορτής!!! Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, κοιτάμε μόνο τον στόχο και τίποτα άλλο!!!
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio