Πήγασος: Η κούπα περνάει από το Ναύπλιο

Πέμ, 17/03/2022 - 11:43
Image

Η κούπα περνάει από το Ναύπλιο!

Άλλο ένα τεράστιο ματς καλείται να δώσει η ομάδα μας, ίσως το μεγαλύτερο της τελευταίας δεκαετίας, με αντίπαλο αυτή τη φορά την δεύτερη Ασίνη, καθώς ο νικητής αποκτά ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη το Σάββατο με ώρα έναρξης 20:00 στο κλειστό του Ναυπλίου. Κάνουμε κάλεσμα στον τρομερό φίλαθλο κόσμο μας για μια ακόμα μαζική υποστήριξη όπου θα βοηθήσει τον «Κόψα και τα μωρά του» να φτάσουν στη νίκη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μαζί μπορούμε πολλά!

Σχόλια επισκεπτών

Ρε παιδιά βάλτε ένα λεωφορείο ήμασταν δίπλα σας όταν το ζητήσατε και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και τώρα βοηθήστε μας, δεν έχουμε όλοι αυτοκίνητα κτλ

Φίλε μου πίστεψε το θα θέλαμε παρα πολύ να βάλουμε οχι 1 αλλά 10 λεωφορεία για να έρθει όλο το Αστρος στο Ναύπλιο. Αλλά ο νόμος δεν το επιτρέπει. Μας απαγορεύει να κάνουμε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών λόγο κοβιντ αλλά και για να μην γίνουν επεισόδια . Μεμονωμένα επιτρέπεται και θα χαρούμε πολύ να δούμε όσους περισσότερους γίνεται από το Αστρος στο Ναύπλιο.

Αγαπητέ φίλε 16:38 το θελουμε πολύ αλλά δυστυχώς έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών και είναι προτιμότερο να μη το διακινδυνεύσουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio