Πήγασος: Επιτέλους ξανά με τους φιλάθλους μας

Παρ, 22/10/2021 - 19:38
Image

Επιτέλους, μετά από πολύμηνη αποχή, έφτασε η ώρα για την εμφάνιση, σε επίσημο αγώνα, της ομάδας μπροστά στους πιστούς της φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, έπειτα από την νικηφόρα εκτός έδρας πρεμιέρα, το προσεχές Σάββατο (23-10-2021) και 18:00’ ώρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Άστρους, η ανδρική μας ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του «Διαγόρα Βέλους» στα πλαίσια της 2ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομάδα μας από κοντά αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι ή έχετε νοσήσει και αναρρώσει το τελευταίο εξάμηνο.

Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Επισημαίνεται, ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα

-Θα πραγματοποιείται έλεγχος στην είσοδο με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης των πιστοποιητικών.

-Σε κάθε περίπτωση, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

-Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

 

Σχόλια επισκεπτών

Κανείς δεν ξεχναει τον αείμνηστο Ηλία Άρχοντα, έναν πατριώτη με όραμα και αγάπη για τον αθλητισμό στην περιοχή μας αλλά και στην πρωτεύουσα που έδρασε και βοήθησε κι εκεί να βγουν αστέρια. Μεγάλη και πρόωρη απώλεια αλλά και πάλι πρόλαβε και έκανε τεράστιο έργο. Καλή σου ώρα Ηλία όπου κι αν βρίσκεσαι έχεις την αγάπη μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio