Παρελθόν από τον Ερμή ο Καλογιαννίδης

Παρ, 28/04/2023 - 17:06
Image

Ο Κώστας Καλογιαννίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Μελιγούς και συνεπώς η ομάα της Βόρειας Κυνουρίας θα πάει με άλλον στον πάγκο της στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας κόντρα στην Δημητσάνα.

Από την πλευρά του ο Ερμής Μελιγούς με ανακοίνωση του γνωστοποίησε με επίσημο τρόπο την λύση της συνεργασίας του με τον Κώστα Καλογιαννίδη.

Αναλυτικά

Η Διοίκηση του Α.Ο Ερμής Μελιγούς ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Καλογιαννίδη και τον βοηθό του κ. Δημήτριο Τσετσώνη.

Μπορεί η δεύτερη συνεργασία μας να μην είχε τα αποτελέσματα που θέλαμε όλοι, όμως αυτά που έχετε προσφέρει στην ομάδα και τα έχουμε ξανά αναφέρει, να σας εγκαθιστούν για πάντα χαραγμένους στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ερμή μας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία και κάθε καλό και επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

* Φωτογραφία άρθρου: Eurokinissi - Βασίλης Παπαδόπουλος

Σχόλια επισκεπτών

Λίγος για το. Ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Προσπάθησε με. Ξένα. Ηθη προς την. Κυνουρία να. Επιβιώσει αλλα τιμωρήθηκε από δικά μας, παιδιά αντε στην ευχή του Θεού και μακριά από μας βρες άλλους να πας όλους αυτούς τους παίκτες που κουβάλησες και προσπάθησες να μας. Αλλάξεις το ποδόσφαιρο ήσουν. Απόστημα. Και. Σε απέβαλε το σώμα της κυνουριας

Ο καλογιαννιδης σας γλέντησε φέτος εσάς τους Αστρινους! Κακομοίρηδες θα είστε μια ζωή! Πρώτη φορά ήρθε ένας καταξιωμένος προπονητής και δε ξέρετε τι λέτε ! Δε σας βλέπει καν. Όσο αφορά για τον ερμη σας γλέντησε καλα φέτος!
Και του χρόνου πάλι από κάτω θα είστε! Φέρτε φέτος την Άντζελα το καλοκαίρι για να βγάλει μεροκάματο ο Μουρίνιο και ο αδερφός του!!!

Σας το έκοψε το πρωτάθλημα η ομάδα που έφαγε 6 στον πρώτο γύρο από τον λαθραίο μπάλα παίζουν οι φανέλες και όχι τα λεφτά γράφει η ιστορία να είναι καλά ο κορονοιος για δύο χρόνια χαρηκατε από εδώ και πέρα έρχονται φαπες και όσο για την διαφορά να είστε σίγουροι ότι οι ομάδες που είναι κερδισμένες είναι το Λεωνίδιο και Το Άστρος θα με θυμηθείτε σε βάθος χρόνου πείτε ότι θέλετε να δικαιολογήσει το πόνο σας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio