Πανθυρεατικός και Κορακοβούνι συμμετείχαν στο τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης» (pics)

Δευ, 13/09/2021 - 14:48
Image

Με απόλυτη επιτυχία αλλά και σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου το τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης» στο γήπεδο της Επισκοπής στην Τεγέα.

Ο Δημήτρης Τσιπιανίτης δεν ήταν μόνο ο εμβληματικός πρόεδρος της Τεγέας αλλά και ένας άνθρωπος με την δική του προσφορά στον χώρου του Αρκαδικού ποδοσφαίρου με την Τεγέα ως ελάχιστο φόρο τιμής να διοργανώνει στο νέο ανακαινισμένο γήπεδο της του τουρνουά αυτό στην μνήμη του.

Φιλοδοξία των ανθρώπων της Τεγέας είναι το τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης» που για πρώτη φορά έγινε φέτος και ουσιαστικά άνοιξε τις πόρτες του να καθιερωθεί και χρόνο με τον χρόνο να γίνεται όλο καλύτερο και να αποκτήσει την θέση του θεσμού στα δρώμενα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Τέσσερις ομάδες η Τεγέας, η ΑΕΚ Τρίπολης, ο Πανθυρεατικός και το Κορακοβούνι όχι απλά συμμετείχαν στο τουρνουά αλλά έκαναν μια άτυπη πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους και του Κυπέλλου Αρκαδίας σε μία εβδομάδα δίνοντας την δυνατότητα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Τεγέας να πάρουν μια πρώτη γεύση για την δυναμικότητα τους.

asros

Στο τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης» το παρών έδωσαν εκτός από τις 4 ομάδες το παρών έδωσαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Τεγέας, άνθρωποι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας ο Δήμος Αναστόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου αλλά και κόσμος που ήρθε να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την μνήμη του Μίμη της Τεγέας.

korak

Η πιο συγκινητική στιγμή του τουρνουά ήταν η ώρα της βράβευσης της Γιάννας Τσιπιανίτη η οποία παρέλαβε από τον πρώην γενικό αρχηγό της Τεγέας αλλά και στενό φίλου του εκλιπόντα Γιώργο Γκόρο πλακέτα με το όνομα του Δημήτρη Τσιπιανίτη στην μνήμη του μέσα σε χειροκροτήματα.

Αναφορικά με το τουρνουά νικήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ Τρίπολης η οποία κέρδισε με 1-0 το Κορακοβούνι και 1-0 στον τελικό τον Πανθυρεατικό ο οποίος νωρίτερα είχε επικρατήσει στην διαδικασία των πέναλτι της Τεγέας η οποία με την σειρά της νίκησε με 2-0 στον μικρό τελικό το Κορακοβούνι.

tsa

Και στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης» δόθηκαν αναμνηστικά Κύπελλα καθώς επίσης και μετάλλια στους διαιτητές από πλευράς των διοργανωτών της Τεγέας.

tsad

Το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου «Δημήτρης Τσιπιανίτης» είναι γεγονός με την Τεγέα να μην ξεχνά τον πρόεδρο της, τον αγαπημένο της Μίμη και να τιμά την μνήμη του με τον τρόπο αυτό.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΏ

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio