Πανθυρεατικός: Επέστρεψαν Χαρμπαλής και Λυτρίβης πήρε και τον Σαλαπάτα

Δευ, 07/08/2023 - 16:00
Image

Τρία νέα πρόσωπα, εκ των οποίων οι δύο ήταν «παλιοί» που επέστρεψαν σε γνώριμα για αυτούς λημέρια, περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πανθυρεατικού για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιώργος Χαρμπαλής και ο Χάρης Λυτρίβης επέστρεψαν ξανά στον Πανθυρεατικό, φορώντας και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ επιπλέον στο Άστρος θα αγωνίζεται και ο Φίλιππος Σαλαπάτας που αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

 
 
 
 
 
 
 

Και οι τρεις είναι ποιοτικοί παίχτες και «μπαρουτοκαπνισμένοι» στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, με τον Πανθυρεατικό εκτός από τα πολλά νέα παιδιά που διαθέτει, να προσθέτει κομμάτια εμπειρίας στο έμψυχο δυναμικό του.

Είναι ξεκάθαρο πως οι Γιώργος Χαρμπαλής και Χάρης Λυτρίβης αναμένεται να προσφέρουν βάθος και επιλογές στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Φίλιππος Σαλαπάτας μία ακόμα αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης.

Όρθιοι στην πάνω σειρά οι Γιώργος Χαρμπαλής, Χάρης Λυτρίβης και Φίλιππος Σαλαπάτας στη φωτογραφία από την πρώτη προπόνηση του Πανθυρεατικού.

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο στα παιδιά που γύρισαν στην ομάδα που ξεκίνησαν έτσι πρέπει να γίνεται σε όλες τις ομαδες..αλλά σαν να βλέπω και ξένους μισθοφόρους ,ρε παιδιά τι έγινε εδώ?? Υιοθετήσαμε αυτά που κραζαμε??

Εκεί οι πανθυρεατικάριοι πριν λίγους μήνες έγραφαν κι έλεγαν ότι ο ΕΡΜΗΣ και ο Καλογρανίδης μάζευαν μισθοφόρους και λεγεωνάριους. Τώρα για να καταλάβουμε εσείς εκεί μαζεύετε για τα τελευταία ένσημα του ΙΚΑ και του ΕΦΚΑ;
Πάλι θα μας πεθάνετε στα γλέντια και τα γέλια.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio