Πανθυρεατικός - Βρασιές... Το ντέρμπι της χρονιάς πλησιάζει

Τρί, 29/03/2022 - 17:54
Image

Το παιχνίδι της χρονιάς για τον Πανθυρεατικό, το παιχνίδι της δεκαετίας για τις Βρασιές, το σπουδαίο ντέρμπι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και της μεγάλης κατηγορίας έρχεται το προσεχές Σάββατο (2/4, 16:00).

Στο γήπεδο του Άστρους οι δύο ομάδες θα λύσουν τις «διαφορές» τους σε ένα παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό ίσως κρίνει την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα και θα φτάσει στην κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

 

Για να γίνει αυτό υπάρχει το «καυτό» δικό τους ντέρμπι που κάνει όλη την Βόρεια Κυνουρία να «φλέγεται», τους φιλάθλους να ετοιμάζονται και όλο τον νομό με μεγάλη προσμονή να περιμένει να δει μια αντάξια ποδοσφαιρική παράσταση δύο πολύ καλών ομάδων με ποιότητα.

Μείνετε συντονισμένοι στο ArcadiaPortal.gr καθώς και τις επόμενες μέρες ακολουθούν άρθρα, αναλύσεις και αφιερώματα στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας του Πανθυρεατικού με τις Βρασιές.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε το promo clip από τα Γήπεδα της Αρκαδίας

Σχόλια επισκεπτών

Εσύ φίλε που γράφεις εν ονόματι gay 0 επειδή δεν είσαι ούτε 10 χρονών άσε τον υπολογιστή και πήγαινε διάβασε κάνα βιβλίο γιατί έπρεπε να σου μάθουν πώς για να φανείς δε μειώνεις τον άλλον αλλά ανυψώνεις εσένα!
Σίγουρα δε γνωρίζεις την ιστορία της 0 άρα μη γράφεις ατοπες ασυναρτησίες

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio