Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Δευ, 27/01/2020 - 08:45
Image

Ακόμα μία αλλαγή στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας είναι γεγονός με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου να περνάει με ανατροπή από την Μεγαλόπολη επί της Δόξας και να βρίσκεται και πάλι μόνο πρώτο έπειτα από την ήττα του Ερμή στο ντέρμπι με τον Πανθυρεατικό.

10 τέρματα σημειώθηκαν σε πέντε αναμετρήσεις στην 14η αγωνιστική έχοντας τρεις νίκες για τους γηπεδούχους και δύο διπλά σε μια αγωνιστική με σημαντικά αποτελέσματα που έβαλαν και πάλι φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πανθυρεατικός έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Μελιγούς πήρε την νίκη που τον κρατά ζωντανό στην διεκδίκηση του τίτλου ενώ στο κόλπο πέραν του Λεωνιδίου, του Ερμή Μελιγούς και του Πανθυρεατικού είναι ασφαλώς και η Δημητσάνα που κέρδισε το Κορακοβούνι αλλά και ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου που επικράτησε του Ορχομενού.

Σημαντική νίκη με φόντο την παραμονή πραγματοποίησε η Τεγέα κόντρα στον Μαντινειακό και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα πήρε ο Απόλλωνας Τυρού από τον ΠΑΟΚ Τρίπολης που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ο Σπύρος Βερβεσός του Λεωνιδίου.

ΤΑ αποτελέσματα   της αγωνιστικής: Η νίκη του Πανθυρεατικού που αγωνίζονταν με 10 παίχτες από το 30ο λεπτό και ήρθε με γκολ στο φινάλε επί του Ερμή Μελιγούς στο ντέρμπι αλλά και το διπλό του Λεωνιδίου στην Μεγαλόπολη επί της Δόξας που έγινε με ανατροπή στο σκορ.

Οι man of match της 14ης αγωνιστικής: Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κάποιων αυτόν τον τίτλο θα τον δώσουμε στους Μάριο Αγγελόπουλο και Παναγιώτη Κοζιώτη του Πανθυρεατικού για το γκολ του πρώτου και τις αποκρούσεις του δεύτερου αλλά και στον Σπύρο Βερβεσό για τα δύο γκολ που χάρισαν την νίκη στο Λεωνίδιο.

Α΄ Αρκαδίας (14η αγωνιστική)

Σάββατο (25/1, 15:00)

Πανθυρεατικός-Ερμής Μελιγούς 2-1

Μαντινειακός-Τεγέα 0-1

Δημητσάνα-Κορακοβούνι 2-0

Κυριακή (26/1, 15:00)

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ορχομενός 1-0

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο 1-2

Απόλλωνας Τυρού ΠΑΟΚ Τρίπολης 3-0 α.α.

Βαθμολογία

1. Λεωνίδιο 30

2. Ερμής Μελιγούς 29

3. Δημητσάνα 27

4. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 27

5. Πανθυρεατικός 26

6. Τεγέα 21

7. Μαντινειακός 19

8. Κορακοβούνι 15

9. Απόλλωνας Τυρού 15

10. Δόξα Μεγαλόπολης 14

11. Ορχομενός 10

12. ΠΑΟΚ Τρίπολης 3

Επόμενη αγωνιστική

ΠΑΟΚ Τρίπολης-Πανθυρεατικός 0-3 α.α.

Κορακοβούνι-Απόλλωνας Τυρού

Δημητσάνα-Δόξα Μεγαλόπολης

Ερμής Μελιγούς-Ορχομενός

Τεγέα-Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Λεωνίδιο-Μαντινειακός

Σχόλια επισκεπτών

Τη εγινε ρε παιδια κρατατε κρυφά πράγματα Η ομάδα κέρδισε και έφυγε ο Ηλιόπουλος που να έχανε ΥΣ έρχεται και συνέχεια ζούμε σε μία μικρή κοινωνία που όλα μαθαίνονται να είσαι σίγουρη

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio