Πάλεψε ο Ηρακλής αλλά ο Πανθυρεατικός είχε τον τρόπο

Σάβ, 19/02/2022 - 17:05
Image

Ο Πανθυρεατικός έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες επέστρεψε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες επικρατώντας του τυπικά γηπεδούχου Ηρακλή Βερβένων στο Άστρος με 0-3 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Τερζάκη στο 38’ με τους κιτρινόμαυρους να καθαρίζουν το τρίποντο σε διάστημα δύο λεπτών στο δεύτερο μέρος με τα γκολ του Στρέμπα στο 70’ και του Ράλλιου στο 72’ γράφοντας το τελικό 0-3.

Α’ Αρκαδίας (19η αγωνιστική)

Σάββατο (19/2, 15:00)

Ηρακλής-Πανθυρεατικός 0-3

Μαντινειακός-Τεγέα 0-3 α.α.

Κυριακή (20/2, 15:00)

Δημητσάνα-Λεωνίδιο

Κορακοβούνι-Ορχομενός

Δόξα Μεγαλόπολης-Βρασιές

Απόλλωνας Τυρού-ΑΕΚ Τρίπολης

Ρεπό: Αχιλλέας

Σχόλια επισκεπτών

ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΌΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΜΑΡΑΝΤΌΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΑΝΤΙ Ν ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΊΣ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.ΖΟΖΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΗ Κ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Μπράβο στα νέα παιδιά του Πανθυρεατικού που αγωνίστηκαν (🤡🤡). Χαχαχαχα τι έγινε ρε παιδιά εσείς δεν είχατε νέα παιδιά από τον τόπο κτλ εκτός αν τους φοιτητές τους θεωρείτε παιδιά. Μπράβο στον κοουτς έδωσε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο στα παιδιά εναντίον των βερβενων (χαχαχαχα) θα ήθελε να καθαρίσει το παιχνίδι πρώτα η ομαδάρα. Είσαι για γέλια Μουρίνιο βάλε μέσα τους αδιάφορους και άσε έξω παιδιά που θέλουν πραγματικά να παίζουν και να ευχαριστηθουν το παιχνίδι

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio