Πάλεψε αλλά έχασε ο Πήγασος

Κυρ, 20/11/2022 - 19:18
Image

Την εντός έδρας ήττα στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους γνώρισε ο Πήγασος από τον Δίων Κυπαρισσίας με 55-77 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Άστρους με την ήττα της αυτή έμεινε στο 1-6 και παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία σε ένα παιχνίδι που προσπάθησε, πάλεψε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κόντρα σε έναν αντίπαλο με περισσότερες επιλογές και λύσεις.

 

Δεκάλεπτα: 20-17, 30-42, 41-57, 55-77.

Κυριακή 20/11

Νήαρ Ήστ – ΚΑΟΚ 73-68

ΣΚ Καλαμάτα – Παναχαϊκή 74-72

 

ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου – ΚΑΠ 65-74

Πήγασος Θυρέας – Δίων ο Κυπαρισσεύς 55-77

Ερμιονίδα – Καλαμάτα 1980 72-62

Σχόλια επισκεπτών

Τα παμε , τα ξαναπαμε και εν τελει τα μαθαμε απεξω. Οι γνωστές δικαιολογίες περι δέσιμο της ομάδας και για τον χρόνο που πρέπει να δοθεί για το περιβόητο στρώσιμο της. Αλλά εωσότου θα αναμένενουμε να σταυρώσει μια νίκη η ομαδούλα του χωριού μας. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ, εάν ο στόχος της διοίκισης είναι να κρατηθεί στην γ εθνική ο πήγασος. Αλλιώς να μας το πουν να ξέρουμε να μην περιμένουμε και μεις σπουδαία πραγματα όπως η νική ενός δεύτερου παιχνιδιου.
ΥΓ μισθοφόροι έξω, καλύτερα να βαλουμε τα παιδιά απο τα μικρότερα τμήματα να αγωνιστούν αποκτώντας εμπειρίες.
ΥΓ2δεν μπορεί να παίζει μόνο ένας παίκτης

Αχχχ αυτή η ομάδα θα μας πεθάνει... Αυτός ο κόσμος απέξω ποσο ακόμη να χάνει την φωνή του για αυτούς π παίζουν μέσα?? Είναι εικόνα ομάδας αυτής Γ εθνικής? Η ομάδα δυστυχώς πληρώνει τις 2 άστοχες μεταγραφές του Ξένου και του Σεπου που δείχνουν να μην μπορούν τα παιδιά.. Οι ντόπιοι με εξαίρεσης και κάποιες αναλαμπές δείχνουν να μην είναι έτοιμοι για αυτό το επίπεδο.. Η ομάδα έπρεπε να είχε ξεκινήσει προετοιμασία κ να είχε κανονικό προπονητή στο πάγκο όχι παίκτη προπονητή.. Σ αυτό το σημείο διαλέγεις ένα από τα δύο όχι κ τα δύο δεν μπορείς να τα έχεις όλα.. Όσο παικτστας κ αν είσαι κοψα !
Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί με 3 παίκτες τουλάχιστον τον Γενάρη 1ο 5αρι π να κατεβαίνει κ στο 4 και 1 παίκτη για άμυνα στο 2-3 .. Αλλάξτε εικόνα επιτέλους περίμενα περιμένουνε καλύτερη συνέχεια

Μόλις βγήκε ο κοψαυτης κι ο ψηλός το χάος.παρτε κάνα παίκτη γιατί με τους υπάρχοντες θα γράψουμε αρνητικό ρεκόρ.υπαρχει πολύ αδιαφορία από κάποιους παίκτες και οι δικοί μας καλό θα είναι να δουλέψουν γιατί στη κατάσταση που είναι ούτε στο τοπικό δεν θα μπορούν να σταθούν του χρονου

Οι ξένοι ως έναν βαθμό προσπαθούν να σταθούν έστω…οι δικοί μας είναι αδιάφοροι βλέπω μετά από ήττες ανεβάζουν στα σοσιαλ αδιαφορώντας για την εικόνα που παρουσιάζουν

Σε αυτο το επιπεδο υπαρχουν μονο δυο πραγματικοι δρομοι. Α. Φερνεις προπονητη και αρκετους παίκτες με εμπειρια απο εθνικες κατηγοριες και κανεις καλή πορεία και φυσικα κάποιοι σε κραζουν οτι δεν εβαλες τα παιδια της ομαδας να παίξουν. Β.Δεν παίρνεις κανένα , βαζεις μόνο τους γηγενεις και κάποιοι σε κράζουν γιατί ήθελες να ανεβεις και να χανεις με διαφορες. Ο Υβριδικός δρόμος που επιλέχθηκε με παίχτη - προπονητη και 2-3 ξένους δεν έχει αποδεδειγμένα καμία πραγματική τύχη και απλως στο τέλος θα σε κράξουν όλοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio