Παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον για την παραμονή το Ηρακλής - Ορχομενός (vid)

Πέμ, 26/01/2023 - 10:45
Image

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που είναι στο πρόγραμμα της 13ης και τελευταίας για τον πρώτο γύρω αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας είναι και αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή Βερβένων και τον Ορχομενό Λεβιδίου.

Στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους την Κυριακή (29/1, 15:00) οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν με φόντο το θετικό αποτέλεσμα σε μια κομβική στιγμή έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση αναφορικά πάντα με την «μάχη» που δίνεται στις τελευταίες θέσεις για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στους 10 βαθμούς και την 10η θέση ενώ ο Ορχομενός είναι στους 9 βαθμούς κα την 11η θέση με τις ισορροπίες ανάμεσα στους δύο να είναι πολύ μικρές γεγονός που κάνει κιόλας αυτό το παιχνίδι τόσο συναρπαστικό.

Η ομάδα των Βερβένων προέρχεται από ήττα στο εκτός έδρας αγώνα της με την Τεγέα και έχει σημαδέψει αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Ορχομενό ως ένα από τα πιο σημαντικά ως τώρα θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες και να δει την βαθμολογική του συγκομιδή να αυξάνεται.

Από την άλλη πλευρά το ενισχυμένο μεταγραφικά Λεβίδι προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Κορακοβουνίου και με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση θα πάει στο Άστρος με στόχο να δώσει συνέχεια στην καλή του εικόνα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο κομμάτι των αριθμών τώρα ο Ηρακλής Βερβένων μετράει 15 γκολ υπέρ και 27 γκολ κατά ενώ ο Ορχομενός Λεβιδίου έχει 23 τέρματα ενεργητικό και 30 τέρματα παθητικό σε αυτές τις 12 αγωνιστικές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Την περσινή σεζόν και πάλι σε ένα παιχνίδι με έντονο το στοιχείο του ενδιαφέροντος ξανά στον δρόμο για την παραμονή ο Ηρακλής είχε κερδίσει τον Ορχομενό με 2-1 στις 13 Φεβρουαρίου του 2022 με γκολ των Τσεμπελή και Βλάχου για τους γηπεδούχους με τον Βλαχοκυριάκο να βρίσκει δίχτυα για τους φιλοξενούμενους.

Αυτά τα παιχνίδια έχουν τους δικούς τους κανόνες και το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον και είναι δεδομένο πως Ηρακλή και Ορχομενός θα τα δώσουν όλα για πάρουν το αποτέλεσμα που ο καθένας από την μεριά του επιθυμεί.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Έχουμε συλλεκτικά ημερολόγια με τις τότε φωτογραφίες εάν θες μπορείς να απευθυνθείς για να δεις την εντεκάδα και την 18αδα. Τις χρονιές που παλευαμε για άνοδο στην Δ ήταν σχεδόν όλοι από το χωριό. Στην Δ κάναμε 4 5 προσθήκες.

Φιλε μου καλημερα.ο κυριος τασος εδω .αντσελοτι οπως λες και εσυ.ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Εχεις διαβασει πουθενα καμια ; δηλωση δικια μου ;;; που να αναφερομε ;;; που θα τερματισει ο ηρακλης; και τι στοχους;; εχει;;; θα σου απαντησω εγω λοιπον οχι...... αρα; ολα αυτα που γραφεις ειναι σεναρια του μυαλου σου....δικαιαωμα σου φιλαρακι να σκεφτεσε οτι θες ,και να κριτικαρεις οπιον θες, αλλα ουσιατικα ,ποδοσφαιρικαωστε ; να μας βοηθας ρε φιλε να γινομαστε και εμεις καλυτεροι.....αφου ,οπως φενετε τα ξερεις πολυ καλυτερα απο μας ολους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio