Όλα για όλα ο Πανθυρεατικός στην Μεγαλόπολη και οι Βρασιές στο Λεωνίδιο

Τετ, 06/04/2022 - 15:35
Image

Το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του και η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας μοιάζει και είναι πια κάτι παραπάνω από οριακή για τους τρεις μονομάχους (Πανθυρεατικό, Βρασιές, Δόξα Μεγαλόπολης).

Αυτή την Κυριακή (10/4) η καρδιά του τοπικού μας πρωταθλήματος χτυπά δυνατά σε Μεγαλόπολη και Λεωνίδιο σε δύο παιχνίδια από τα οποία ουσιαστικά, ανάλογα και με την έκβασή τους, αναμένεται ίσως να προκύψει μια πιο σαφής εικόνα ενόψει των δύο αγωνιστικών μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Στην Μεγαλόπολη η Δόξα υποδέχεται τον Πανθυρεατικό που εδώ και λίγες μέρες έπιασε ξανά κορυφή στην ισοβαθμία του με τις Βρασιές οι οποίες την ίδια ώρα παίζουν όλη τους την χρονιά στην δύσκολη εκτός έδρας αποστολή τους στο Λεωνίδιο με αντίπαλο τον Α.Σ.Λ.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

1. Σε περίπτωση νίκης της Δόξας επί του Πανθυρεατικού και ισοπαλίας των Βρασιών στο Λεωνίδιο οι κιτρινόμαυροι του Αγίου Ανδρέα ισοβαθμούν στην κορυφή με την ομάδα της Μεγαλόπολης έχοντας το πλεονέκτημα (νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ισοπαλία στο δεύτερο).

2. Σε περίπτωση νίκης της Δόξας επί του Πανθυρεατικού και ήττας των Βρασιών η ομάδα της Μεγαλόπολης είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

3. Σε περίπτωση ισοπαλίας του Πανθυρεατικού στην Μεγαλόπολη και νίκης των Βρασιών στο Λεωνίδιο η ομάδα του Αγίου Ανδρέα είναι μπροστά με +2 βαθμούς στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε.

4. Σε περίπτωση νίκης του Πανθυρεατικού στην Μεγαλόπολη και ισοπαλίας των Βρασιών στο Λεωνίδιο οι Αστρινοί είναι στο +2 αυτοί και θα είναι μια ανάσα από τον τίτλο καθώς την επόμενη αγωνιστική θα πάρουν άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς από τον Μαντινειακό και θα θέλουν έστω μία ισοπαλία μέσα στο Κορακοβούνι για να πάρουν τον τίτλο.

5. Σε περίπτωση νίκης του Πανθυρεατικού στην Μεγαλόπολη και ήττας των Βρασιών στο Λεωνίδιο ο Πανθυρεατικός στέφεται από την 24η αγωνιστική πρωταθλητής Αρκαδίας.

Όπως φαίνεται, τα πάντα είναι ανοιχτά ανάμεσα στις τρεις αυτές ομάδες που διεκδικούν το εφετινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας σε μια σπουδαία «μάχη» και σε ένα Σαββατοκύριακο με τεράστιο ενδιαφέρον από κάθε άποψη.

Τρεις ομάδες σε απόσταση δύο βαθμών τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε δίνουν στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας μια άγρια και ξεχωριστή ομορφιά και το κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 51

2. Βρασιές 51

3. Δόξα Μεγαλόπολης 49

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio