«Οικογενειακό» δείπνο μετά την μεγάλη νίκη από τον Αχιλλέα (pic)

Κυρ, 20/11/2022 - 12:19
Image

Ο Αχιλλέας νίκησε με 4-0 τον Απόλλωνα Τυρού φτάνοντας στο πρώτο του εφετινό τρίποντο σε μια αναμέτρηση που είχε κυκλωθεί με έντονο κόκκινο χρώμα κάνοντας ίσως το καλύτερο του εφετινό παιχνίδι.

Η ομάδα του Παραλίου Άστρους γιόρτασε την νίκη της αυτή όπως της άρμοζε ως μια όμορφη ποδοσφαιρική «οικογένεια» αφού με το τέλος του αγώνα ακολούθησε δείπνο στην ψαροταβέρνα «Γλυφάδα» μέσα σε κλίμα γεμάτο από χαμόγελα.

 

Μάλιστα οι άνθρωποι του Αχιλλέα σε επικοινωνία τους μαζί μας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ψαροταβέρνα «Γλυφάδα» που βρίσκεται στο Παράλιο Άστρος μιας και στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας με το τραπέζι να αποτελεί χορηγία.

Σε πέντε αγωνιστικές ο Αχιλλέας μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία πηγαίνοντας στους τέσσερους βαθμούς κάνοντας ξεκάθαρα σημαντικά βήματα προόδου σαν ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο δείχνοντας πως είναι σε πορεία ανταγωνιστικής σεζόν.

Ταυτόχρονα οι σχέσεις μεταξύ διοίκησης, προπονητικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών είναι τέτοιες που δημιουργούν το δικό τους υπόβαθρο για ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Σχόλια επισκεπτών

Μεγάλε 15:46 χαλάρωσε λίγο και κρατά τις κακίες σου και την εμπάθεια σου για την ομαδα σου!!!Και για να σου θυμησω ότι στο ΠΑΡΑΛΙΟ δεν πληρώνουν και δεν ξεβρακώνονται στο χρήμα όπως εσεις!!!Κσταλαβες;;;

διαφωνω ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ 3-3 ΜΕ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΘΟΡΥΒΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio