Οι «έμπειροι» του Ηρακλή «μίλησαν» την κρίσιμη στιγμή

Δευ, 30/01/2023 - 15:17
Image

Στον Ηρακλή Βερβένων το περασμένο καλοκαίρι έγιναν πολύ καλές μεταγραφές, πήγαν παίχτες έμπειροι και ποιοτικοί ωστόσο υπάρχει κάποιος που είναι εκεί για να υπενθυμίζει πως οι σταθερές αξίες στο ποδόσφαιρο έχουν την δική τους αξία.

Αυτός ο κάποιος είναι ο Κώστας Μπάρλας ο οποίος παραμένει στην πρώτη γραμμή των «μπλε» της Βόρειας Κυνουρίας και είναι αυτός που βγαίνει μπροστά όταν και όποτε οι συνθήκες το απαιτούν για την ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Φέτος τον έχουμε δει να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, στην μεσαία γραμμή και ασφαλώς στην επίθεση που είναι ο φυσικός του χώρος και η θέση την οποία γνωρίζει με δεδομένη την ποιότητα του να παίζει και να γίνεται επιδραστικός.

Κόντρα στον Ορχομενό ο Κακλαμάνος (ακόμα ένας έμπειρος και πολύ ποιητικός παίχτης) άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη του Ηρακλή με τον Μπάρλα να σημειώνει το δεύτερο γκολ που ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του σε ένα παιχνίδι με άγχος γα το αποτέλεσμα.

Πέραν του γκολ όμως ο Κώστας Μπάρλας ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που έφτιαξε και δημιούργησε η ομάδα του, έχασε ευκαιρίες, είχε συμμετοχή σε κομμάτια του παιχνιδιού και αποτελούσε μια μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα των πράσινων από το Λεβίδι.

Εδώ στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί και κάτι ακόμα. Η εξαιρετική παρουσία που δείχνει επίπεδο και φανερώνει αξία του Λάζαρου Αβίντογλου ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια όπως έγινε και στην αναμέτρηση με την Τεγέα την προηγούμενη εβδομάδα έτσι τώρα παίζει στο κέντρο της άμυνας ελέω συνθηκών και αναγκών για την ομάδα του.

Η ποιότητα και η ποδοσφαιρική αξία του «Λάζου» είναι γνωστή στον νομό μας και το γεγονός πως γίνεται στόπερ για να βοηθήσει τον Ηρακλή είναι κάτι που αντανακλά και το πνευματικό υπόβαθρο ενός ανθρώπου που έχει την δική του αξιοσέβαστη ποδοσφαιρική πορεία.

Οι έμπειροι, οι παλιοί, οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» κάνουν ένα βήμα πίσω και η ομάδα των Βερβένων κάνει ένα βήμα μπρος σε ένα κρίσιμο σημείο της χρονιάς και αυτό είναι ένα σπουδαίο μήνυμα για την ομάδα και συνολικότερα.

Το αυτό ισχύει και για τους Δημήτρη Διαμαντόγιαννη και Δημήτρη Αρφάνη των οποίων η συμβολή είναι καθοριστική και αποτελούν με την παρουσία τους στο γήπεδο σημαντικά γρανάζια της ενδεκάδας του Ηρακλή.

Σχόλια επισκεπτών

Πάμε Ηρακλάρες γερά όπως στο ματς με το Λεβίδι αυτό το πάθος θέλουμε να βλέπουμε από όλους σας! Οι παίκτες οι καινούργιοι έχουν αγαπηθεί και δεθεί με τους ντόπιους όπως και η Κοουτσάρα μας. Αυτοί που κράζουν σκόπιμα έχουν τους λόγους τους για αυτό βγάζουν και φήμες περί διάλυσης της ομάδας! Όποιος ζει την ομάδα καθημερινά βλέπει ότι όλα έχουν αλλάξει από την πρώτη μέρα και πάει να δημιουργηθεί μια ισχυρή οικογένεια εξάλλου φαίνεται και από τις κινήσεις για τους τραυματίες Αδάμη και Μέλλο .
Κλείνουμε αυτιά προσήλωση στο στόχο και πιο δυνατά στο Β γύρο !

Το Λεβίδη κέρδισες...δεν είδα να κάνατε καμία έκπληξη σε ένα ολόκληρο γύρο με το (εμπειρια)..μόνο ο αρφανης έχει ματώσει γ αυτή τν ομάδα κ το άλλο παιδάκι απ' Λεωνίδιο τσεμπελης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio