Οι αριθμοί του ντέρμπι της Δόξας με τον Πανθυρεατικό

Τετ, 06/04/2022 - 16:33
Image

Δόξα και Πανθυρεατικός είναι ένα από τα πιο κλασσικά ζευγάρια της Α’ Αρκαδίας που στο άκουσμα τους το μυαλό των φιλάθλων πάει σε σπουδαία ντέρμπι και σε ξεχωριστές ποδοσφαιρικές «μάχες» που έμειναν στην ιστορία.

Τα παιχνίδια της Δόξας με τον Πανθυρεατικό κρύβουν πάντα μια άγρια ομορφιά μιας και μιλάμε για μία από τις πιο παραδοσιακές αναμετρήσεις του νομού μας πόσο μάλλον δε όταν τα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν μυθικές κόντρες φόντο σχεδόν πάντα τον τίτλο.

Την προσεχή Κυριακή (10/4, 16:00) η Δόξα υποδέχεται στην Μεγαλόπολη τον Πανθυρεατικό σε έναν αγώνα με την μορφή και τον χαρακτήρα του «τελικού» όχι μόνο για τις δύο αυτές ομάδες αλλά και για τις Βρασιές που την ίδια ώρα παίζουν στο Λεωνίδιο σε ένα επίσης πολύ μεγάλο ματς με τεράστια σημασία.

Η τρίτη στην βαθμολογία Δόξα των 49 βαθμών θα φιλοξενήσει τον πρώτο (ισοβαθμία με τις Βρασιές) Πανθυρεατικό των 51 βαθμών σε μια «καυτή» αναμέτρηση στον δρόμο για τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του συναρπαστικού όπως εξελίσσεται πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Στο κομμάτι των αριθμών οι κυανόλευκοι της Μεγαλόπολης έχουν 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες όντας η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 54 γκολ και η τέταρτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 20 τέρματα παθητικό.

Από την άλλη πλευρά οι κιτρινόμαυροι του Άστρους έχουν 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες έχοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση της Α’ Αρκαδίας με 50 γκολ αλλά και την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 15 τέρματα κατά.

Στον πρώτο γύρο και στο παιχνίδι του Άστρους ο Πανθυρεατικός για την11η τότε αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας στις 11 Δεκεμβρίου είχε επικρατήσει με 1-0 της Δόξας Μεγαλόπολης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι σε αυτή την χρονική στιγμή αποτελεί το απόλυτο ντέρμπι στον δρόμο για την κορυφή με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν καλά πως μπροστά τους έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα και αυτό είναι… Η νίκη.

Το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας κρέμεται σε μια κλωστή και μένει να δούμε ποιος θα κόψει το νήμα πρώτος με τον τίτλο να περνάει από την Μεγαλόπολη για την Δόξα και τον Πανθυρεατικό (αλλά και τις Βρασιές).

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio