Οι αριθμοί των Βρασιών δείχνουν κορυφή

Τρί, 02/11/2021 - 14:08
Image

Οι Βρασιές είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τους αριθμούς της να επιβεβαιώνουν απόλυτα τους λόγους για τους οποίους είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα είναι η μοναδική που δεν έχει απώλεια βαθμών έχοντας πέντε στα πέντε και επιπλέον είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 16 τέρματα αλλά και η καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις ένα (από την Τεγέα στο νικηφόρο της ντέρμπι).

Ο Χρήστος Σταθουλόπουλος με τα έξι τέρματα του είναι πρώτος σκόρερ των κιτρινόμαυρων και δεύτερος συνολικά στο πρωτάθλημα με τον Ηλία Βλαχοπαναγιώτη να ακολουθεί με 4 γκολ. Ταυτόχρονα σημαντικές είναι οι βοήθειες από τον Σωτήρη Μέλλο αλλά και τον Τέλη Σαλαπάτα που αρχίζει να συνδέεται με συχνότητα με τα αντίπαλα δίχτυα ενώ κομβικοί είναι και οι Κατσίρης, Τσαγγούρης, Βλάχος και Βέργος στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Το σύνολο του Βαγγέλη Αδαμογιάννη βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του στην πρώτη θέση της Α' Αρκαδίας και με αφορμή το πολύ δυναμικό του ξεκίνημα δείχνει ικανό για μια ανταγωνιστική σεζόν με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Σχόλια επισκεπτών

Είδαμε κ τον άλλον μουρινιο με τεσερης παιχταράδες από γ εθνική κ δεν μπορεί να κάνει ομάδα, πάρτε του κ έναν προπονητή μπας κ μάθει τίποτα. Ο κοντός με τον Χας..σας τα έλεγε το καλοκαίρι λουστείτε τώρα την Πέμπτη θέση..

Μπράβο στην ομάδα του Αγίου Ανδρέα που έχουν ανθρώπους να ενδιαφέρονται οικονομίκα. Αλλά θέλει πολύ προσοχή, και αγωνιστικό χρόνο σε μικρά παιδιά από το χωριό, γιατί όλοι οι μισθοφόροι, όταν τελειώσει το χρήμα θα φύγουν.Και το β τοπικό είναι πολύ κοντά. Έχει γίνει σε πολλές ομάδες αυτό..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio