Ο Τρύφωνας Ντερβίσι στον Θεσπρωτό (pics)

Σάβ, 17/10/2020 - 19:47
Image
Image

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση θα θέλαμε να  ανακοινώσουμε την μεταγραφή του δικού μας παιδιού του ΤΡΥΦΩΝΑ ΝΤΕΡΒΙΣΙ στην ομάδα του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ όπου θα αγωνίζεται στην SUPER LEAGUE 2 για τη φετινή χρονιά. Ο Τρύφωνας γέννημα θρέμμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου Βόρειας  Κυνουρίας που εντάσσεται στην ηλικία των 6 ετών έως τα 11 του χρόνια. Στη συνέχεια παίζει με την παιδική ομάδα του πανθυρεατικου το 2014/2015 μέχρι το 2016 όπου παίρνει μεταγραφή για τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης. Παίζει με τον Αστερα πρωταθλήματα super league υποδομών με την Κ-15 Και Κ-17 συμμετέχει με την εθνική νέων  Αλβανίας σε διεθνή τουρνουά και φιλικά παιχνίδια.Το 2019 παίζει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Αργολίδας με την ομάδα του κιβεριου και με τον πανθυρεατικο στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Η μεταγραφή του Τρύφωνα δεν είναι έκπληξη για εμάς που γνωρίζουμε τις ικανότητες του. Προέρχεται μετά από πολύ δουλειά θυσίες με κύριο στόχο την εξέλιξη του .Αυτό το επόμενο βήμα του δικού μας Τρύφωνα είναι μεγάλη τιμή για εμάς.  Μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνες γιατί μπορούμε και θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και για άλλα παιδιά να προσπαθήσουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους με τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια που θα  τους παρέχουμε. Τρύφωνα ζήσε τη διαδρομή, πάλεψε για τα όνειρα σου είμαστε σίγουροι πως θα δικαιώσεις της προσδοκίες όλων μας είσαι έτοιμος για  το μεγάλο άλμα. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την συμβολή του Σπύρου Μπουζιου για την πραγματοποίηση της επαφής και συνεργασίας με την ομάδα του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ. Άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Σπύρος  γνωρίζει όσο λίγοι να επιλέγει και να κρίνει αυτούς που έχουν το ......κάτι "παραπάνω" στο   χώρο του ποδοσφαίρου. Γι'αυτό άλλωστε από φέτος είναι και στο προπονητικό επιτελείο του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ δίπλα στον μεγάλο Χουάν Ραμον Ροτσα. Τρύφωνα γερά σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

Σχόλια επισκεπτών

καλη τυχη στο παιδι αλλα μην καταχραζομαστε την επιτυχια του για δικη μας γιατι ειναι διαφορετικα τα πραγματα ελεος πια οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη ελεος!απο την μυγα ξυγκι!

Η μεταγραφή είναι καθαρά του Σπύρου του Μπουζιου και τα υπόλοιπα λιβανισματα άστα, η ομάδα αγωνίζεται στη Football league και το παιδί παιζει κ 19 μακάρι να πάει και πρώτη ομάδα αλλά το ντιλ είναι του Σπύρου έτσι για να μαθαίνουν μερικοι

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω ανώνυμες μπαρούφες κακοπροαίρετες και ανεύθυνες που θέλουν να προκαλέσουν με ψέμματα και ανακρίβειες άλλα με προκαλείτε .Ακου λοιπόν τούτο παραδοσιακέ ανώνυμε που χρησιμοποιείς λαικές ρήσεις και παροιμίες. Σίγουρα γονιός και άσχετος με το τι συμβαίνει δεν καταχράστηκα καμία επιτυχία ούτε θεώρησα ποτέ την επιτυχία δικιά μου αλλά όταν έχεις ένα παιδάκι από 5 χρονών και βλέπεις τη πορεία του απλά χαίρεσαι αλλά πές μας εσύ που ξέρεις τι συμβαίνει αφού είναι διαφορετικά όπως λές ελπίζω όμως στα παιδιά σου να έχεις μερίδιο ευθύνης στη διαπαιδαγώγησή τους εκτός αν είσαι από αυτούς που αδιαφορούν ,και εσύ φίλε filos επειδή θέλεις να περνιέσαι για έξυπνος αλλά απλά είσαι ένας ακόμη αμαθής ξερόλας άκου και εσύ εννοείτε ότι τον μικρό τον πρότεινε ο Σπύρος λόγω της σχέσης του με τον Ρότσα από πέρυσι το καλοκαίρι μάλιστα έχουμε στείλει βίντεο και τον έχει δει και ο ίδιος. όπως το αναφέρω άλλωστε ο Σπύρος είναι άνθρωπος που ξέρει , η ομάδα παίζει SOYPER LEAGE 2 διάβασε και λίγο για να μην εκτίθεσαι δημοσίως με τις βλακείες που λές, και έχει παίξει 2 φιλικά με την πρώτη ομάδα και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα αλλά ρε παιδιά αν ενδιαφέρεστε πραγματικά μπορώ να σας ενημερώνω για όλα αυτά μην τρελαίνεστε

20/10/20 - 11:07 ,Ο αμαθής, ξερόλας και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα, ο....περασμένος για έξυπνος κλπ..κλπ... έμαθα κάποτε και συντακτικό και γραμματική . Έμαθα πως δεν γράφουμε κείμενα σε μορφή συμβολαιογραφικού κατεβατού, χρησιμοποιούμε σύντομες κατανοητές προτάσεις και σημεία στίξεως . Ξέρω γράφω SUPER LEAGUE και όχι SOYPER LEAGE κλπ, κλπ !!! Κατά τα άλλα, άστο ,άστο πονάει, άστο !!!!!

Απο τις πιο οργανωμενες ακαδημιες του νομου εχει βοηθησει τους νεαρους αθλητες να κανουν σωστα τα πρωτα τους ποδοσφαιρικα βηματα.Δεν ειναι τυχαιο οτι το συνολο των παικτων που αγωνιζονται στα ερασιτεχνικα σωματεια της ευρυτερης περιοχης ξεκινησαν απο τις ακαδημιες Β.Κυνουριας,αρα κερδισμενες ειναι ολες οι ομαδες.Ο Ντερβισι ειναι ενα απο αυτα τα παιδια που ξεχωρισε και με τη σωστη καθοδηγηση εχει φτασει κοντα στο επαγγελματικο συμβολαιο με τον Θεσπρωτο (αναμενεται εκδικαση ενστασης για το πια κατηγορια θα παιξει μαλλον SL2).Η επιτυχια του Τρυφωνα ειναι μια καταξιωση για αυτους που τον βοηθησαν να κανει το μεγαλο αλμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio