Ο Θανάσης Θεοδώρου εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Πανθυρεατικού

Δευ, 29/05/2023 - 11:24
Image

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νόε ΔΣ του Πανθυρεατικού με τον Θανάση Θεοδώρου να εκλέγεται νέος πρόεδρος της ομάδας του Άστρους όντας η δική του η μοναδική υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου.

Με ενωτικό κλίμα, τεράστιο ενδιαφέρον και πολλές εγγραφές μελών όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας ο Πανθυρεατικός έδειξε πως βαδίζει με νέες προοπτικές στην επόμενη του μέρα με τον Θανάση Θεοδώρου να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο του σωματείου του Άστρους.

Αξίζει να σημειωθεί ως ένδειξη του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρχε οι 17 υποψηφιότητες για τις 10 θέσεις του συμβουλίου.

Οι θέσεις και αρμοδιότητες του νέου συμβουλίου δεν έχουν ορισθεί ακόμα και αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Σχόλια επισκεπτών

Ο καλός προπονητής είναι αυτός που κτίζει βήμα βήμα...την καλύτερη δουλειά την κάνει το Λεωνίδιο κ το Αστρος..δημιουργεί παίκτες κ τους ανεβάζει στην πρώτη ομάδα...κ κάποια στιγμή με κάποιες προσθήκες πάει πιο ψηλά...δεν είναι προπονητής αυτός με τις 15 μεταγραφές..το σύλλογο βάζει μέσα..ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα η cleague αλλά είναι η πιο κερδοφόρα ομάδα...αν πάρει ο κοντός από το πάνω ράφι παρέλαση στις 28 δεν θα κάνει....

Και το Λεωνιδιο 0 έως τώρα! Και το Αστρος πέρσι 1 η 0 δε θυμάμαι ! Τον έπιασαν το στόχο της ανόδου ! Πέρσι ο Σαβούρδος προπονηταρας , φέτος ο Καβακόπουλος τεράστιος . Ο καλογιαννιδης που έχει κάνει καριέρα στις μεγάλες κατηγορίες και με πολλές επιτυχίες όλα τα χρόνια του κάνετε κριτική και βγάζετε τη ζήλεια σας! Για να δούμε ποιον θα φέρετε από το πάνω ράφι στη θέση του Σαβούρδου! Περιμένουμε το νέο πρόεδρο να κάνει τα λόγια του πράξεις!

Ο νέος πρόεδρος θα κάνει ο
0+0 =2 2 ΜΗΔΈΝ τι να κάνει; αίτηση φρου φρου και αρώματα ειναι τι δε ξέρουμε τι γίνεται απλα δεν υπάρχει άλλος και ανέλαβε αλλά από μαμμαλο από τσέπη ξεχάστε τον

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio