Ο Σελλής δεν κόβει... Πουθενά

Δευ, 13/03/2023 - 11:45
Image

ο να βάζει ένας κεντρικός αμυντικός 10 γκολ σε 19 αγωνιστικές δεν το λες και λίγο με τον Γιώργο Σελλή να είναι ένας φορ που έρχεται από τα μετόπισθεν και να κυνηγά ίσως ένα από τα πιο ιδιαίτερα ρεκόρ στον νομό μας.

Ο Γιώργος Σελλής σκόραρε και κόντρα στους Νέους Τρίπολης, βρήκε δίχτυα σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έπειτα από τα γκολ του σε Κορακοβούνι την 17η και Ηρακλή την 18η αγωνιστική και κάπως έτσι για 10η φορά πανηγύρισε δικό του τέρμα στην εφετινή Α’ Αρκαδίας και έγινε ο πρώτος διψήφιος κεντρικός αμυντικός σε γκολ σε μια χρονιά.

Η συχνότητα με την οποία ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός από την Αργολίδα σκοράρει είναι παροιμιώδης τη σεζόν αυτή με τον Ερμή Μελιγούς να καρπώνεται γκολ από στημένες φάσεις με κύριο εκφραστή τον Γιώργο Σελλή με το κοντέρ να γράφει 10 γκολ σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι επιδόσεις και οι αριθμοί του χρίζουν προσοχής και ανάλυσης και θα πρέπει να ανατρέξουμε πολύ πίσω στον νομό μας για να βρούμε αν υπάρχει κάτι ανάλογο σε μια σεζόν με στόπερ να έχει πετύχει τόσα γκολ και ενώ ακόμα απομένουν εφτά αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Με μια πρόχειρη ματιά πάντως ο Γιώργος Σελλής είναι στον δρόμο για το ρεκόρ γκολ από αμυντικό στην Α’ Αρκαδίας και είναι και ο πρώτος σκόρερ από τα στόπερ στους όμορους νομούς της Περιφέρειας μας.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio