Ο πιο νεανικός Πανθυρεατικός στην ιστορία του σε ντέρμπι κόντρα στο Λεωνίδιο

Δευ, 26/09/2022 - 20:53
Image

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μεταξύ του Λεωνιδίου με τον Πανθυρεατικό πρόκειται ίσως για το ντέρμπι της Κυνουρίας με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας που τουλάχιστον θυμόαστε να έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο ομάδες αυτές, το Λεωνίδιο και ο Πανθυρεατικος μοιάζουν και έχουν πολλά κοινά σημεία με κυριότερο όλων το γεγονός ότι ακολουθούν ένα δικό τους μοντέλο βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και αφορά τα νέα παιδιά η για να γίνουμε ακόμα πιο ξεκάθαροι τα δικά τους παιδιά από τις ακαδημίες τους.

Για να σας το αναλύσουμε αυτό το οποίο αναφέρουμε ακόμα περισσότερο η ενδεκάδα του Λεωνιδίου είχε μέσο όρο ηλικίας 25,09 και από την άλλη πλευρά οι βασικοί που αγωνίστηκαν για τον Πανθυρεατικό μόλις 20,07 (!) σε μέσο όρο χρόνια ηλικίας.

Το 20,07 της βασικής ενδεκάδας του Πανθυρεατικού μοιάζει εντυπωσιακό πόσο μάλλον για την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα αλλά και για τα όσα κουβαλά ως υπόβαθρο μιας και μιλάμε για ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι του νομού μας.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το Λεωνίδιο την περσινή χρονιά στο παιχνίδι του Άστρους με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό είχε μέσο όρο ηλικίας 21 ετών με τους κιτρινόμαυρους τώρα να καταρρίπτουν το δικούς τους ηλικιακό ρεκόρ στα ντέρμπι αυτά.

Ο μικρότερος ηλικιακά ήταν ο γεννηθείς το 2007 (15 ετών) τερματοφύλακας του Πανθυρεατικού Ναπολέοντας Φούφας και στον αντίποδα ο μεγαλύτερος που έπαιξε ηλικιακά ο Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα του Λεωνιδίου που είναι γεννηθείς το 1988 (34 ετών).

Το ακόμα δε πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ρίχνοντας μια ματιά στους πάγκους των δύο ομάδων και τους αναπληρωματικούς θα έβλεπε επίσης ακόμα πιο πολλά νέα παιδιά ηλικίας οι περισσότεροι μεταξύ 15 και 17 ετών γεγονός που σαφέστατα έχει την δική του αξία.

Ερυθρόλευκοι και κιτρινόμαυροι αυτή την φορά έχουν κάτι που τους ενώνει και αυτό είναι δίχως καμία αμφιβολία τα πολλά ταλέντα που διαθέτουν στις ομάδες τους και φροντίζουν να τα αναδεικνύουν μέσα από την δουλειά τους.

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο σε όλους! Ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση . Αυτό είναι ποδοσφαιρική υγεία. Συνεχίστε έτσι και ο κόσμος θα είναι δίπλα σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio