Ο Πανθυρεατικός στον Τυρό έδωσε τέλος στο αρνητικό του σερί και γύρισε σελίδα

Δευ, 30/01/2023 - 15:46
Image

Ο Πανθυρεατικός νίκησε στον Τυρό τον τοπικό Απόλλωνα με 1-2 στην 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας πετώντας από πάνω του το αρνητικό σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών.

Πέντε σερί παιχνίδια με ήττες ήταν πολλά για τους Αστρινούς και στον Τυρό με δύο γκολ του Χάρη Τακλή ήρθε η πρώτη νίκη στο 2023, ήρθε ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας και μικρή αλλά σημαντική ίσως τόνωση του ηθικού για την συνέχεια.

Τελευταία νίκη του Πανθυρεατικού πριν από αυτή με τον Απόλλωνα ήταν στις 4 Δεκεμβρίου 2022 στο γήπεδο του με τον ΑΟ Νέων Τρίπολης και ακολούθησαν οι συνεχόμενες ήττες  από Ερμή Μελιγούς, ΑΕΚ Τρίπολης, Δημητσάνα, Παναρκαδικό και Λεωνίδιο.

Ουσιαστικά ο Πανθυρεατικός στα πέντε ντέρμπι κλήθηκε να δώσει τα οποία μάλιστα ήταν κολλητά το ένα με το άλλο δεν κατάφερε να πάρει κανέναν βαθμό πράγμα που είχε βαθμολογική συνέπεια η ομάδα με το φινάλε του πρώτου μισού να είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Αυτό επί της ουσίας «έσπασε» στον Τυρό με αντίπαλο τον ουραγό Απόλλωνα με τον Χάρη Τακλή με τα δύο δικά του γκολ να χαρίζει το τρίποντο στους κιτρινόμαυρους δείχνοντας πως έχει κατανοήσει απόλυτα τον νέο του ρόλο στην ομάδα.

Ναι, ο Πανθυρεατικός έχει μπει σε μια νέα διαδικασία και είναι σε ένα καινούριο μεταβατικό στάδιο και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την εικόνα του στον δεύτερο γύρω και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio