Ο Πάνος Σαβούρδος τράβηξε τα βλέμματα πάνω του

Παρ, 11/03/2022 - 12:27
Image

Ο Παναγιώτης Σαβούρδος ανήκει στην νέα γενιά των Αρκάδων ποδοσφαιριστών, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πανθυρεατικού και της Βόρειας Κυνουρίας και μέσω της Μικτής Αρκαδίας έλαμψε για τα καλά το άστρο του.

Ο 17χρονός (γεννηθείς το 2005) μεσοεπιθετικός στα παιχνίδια του με την Μικτή Αρκαδίας Κ17 και δη σε αυτό με την Αργολίδα στο Άστρος ξεχώρισε και έκανε πολλά μάτια να πέσουν πάνω του και το όνομα του να κυκλωθεί με κόκκινο χρώμα σε χαρτάκια σημειώσεων.

Τόσο η αγωνιστική του παρουσία όσο και ο τρόπος που στέκεται μέσα στο γήπεδο θέλοντας και μη στρέφουν τα βλέμματα πάνω του με τον πιτσιρικά του Πανθυρεατικού να έχει έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο να ξεδιπλώνει και να σου προσφέρει τις ποδοσφαιρικές του αρετές.

Τα χαρακτηριστικά του Πάνου Σαβούρδου και τα στοιχεία παιχνιδιού του διακατέχονται από την ποιότητα και το αέρινο στυλ του με τον ίδιο να διαθέτει άρτια τεχνική κατάρτιση, εξαιρετικές υποδοχές μπάλας, μεγάλη αίσθηση του χώρου μέσα στο γήπεδο έχοντας την δυνατότητα να παίζει και να πασάρει είτε κάθετα ανάμεσα στα πεδία είτε διαγώνια και μεγάλη ταχύτητα πάνω στην ντρίμπλα μιας αρέσκεται στα ένας εναντίον εντός.

Κόντρα στην Αργολίδα ο αριστεροπόδαρος άσος υπήρχαν στιγμές που χόρευε με την μπάλα στα πόδια πάνω στις γραμμές με ενδεικτικό παράδειγμα την φάση που κερδίζει το πέναλτι αλλά και συνολικότερα με τις ταχύτατες σε σκέψη και δημιουργία κλειστές του ντρίμπλες και εμπνεύσεις του.

Ο Πάνος Σαβούρδος βρίσκεται στην έναρξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας και έχει ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσει και είναι λογικό αυτό αλλά και να μάθει ωστόσο έχει την τύχη να έχει προπονητή τον (θείο του) Άρη Σαβούρδο στον Πανθυρεατικό όπου στα δικά του χέρια μπορεί να διδαχτεί αλλά και να εξελιχθεί σε μέγιστο βαθμό στο εγγύς μέλλον.

Τόσο ο Πάνος όσο και τα υπόλοιπα νέα παιδιά από τα τμήματα ακαδημιών των Αστρινών το να μπορούν να είναι σε μια οργανωμένη ομάδα με τεχνογνωσία και πλάνο και να δουλευούν σε συγκεκριμένους ποδοσφαιρικούς ρόλους από έναν προπονητή που έχει αποδείξει πως ξέρει και γνωρίζει τον τρόπο εξέλιξης νέων παιδιών αποτελεί μεγάλη ευτυχία αλλά και πρόκληση πνευματική για να μπορέσουν να πάρουν σημαντικά εφόδια.

Είναι ξεκάθαρο πώς αυτό το παιδί έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να μας απασχολήσει πολύ περισσότερο το επόμενο διάστημα και στο χέρι του είναι με πολύ δουλειά (που τον περιμένει) και προσήλωση να ανεβάσει το ποδοσφαιρικό του επίπεδο. 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio