Ο Πάνος Σαβούρδος στα 10 καλύτερα γκολ που μπήκαν στα τοπικά όλης της Ελλάδος (vid)

Πέμ, 29/06/2023 - 17:39
Image

Ο Πάνος Σαβούρδος βρίσκεται στο top 10 γκολ όλης της χώρας από τα τοπικά πρωταθλήματα για την σεζόν 2022-2023 όπως τα επέλεξε ο γνωστός you tuber Aimilios μέσα από το κανάλι του στο you tube.

Το γκολ του Πάνου Σαβούρδου στον τελικό του Super Cup Αρκαδίας κόντρα στον Ερμή Μελιγούς τον περασμένο Σεπτέμβριο στο γήπεδο του Παναρκαδικού βρίσκεται στην 5η θέση των 10 καλύτερων τερμάτων που έχουν μπει στα τοπικά πρωταθλήματα της χώρας μας.

Ο Aimilios όπως ο ίδιος αναφέρει επέλεξε μέσα από 400 περίπου γκολ που είχε στην κατοχή του από όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της Ελλάδος τα 10 καλύτερα και σε αυτά το υπέροχο τέρμα του Αστρινού νεαρού άσου είναι στο top και πιο συγκεκριμένα στην 5η θέση.

Στο 62ο λεπτό εκείνου του αγώνα ο Πάνος Σαβούρδο πήρε την μπάλα στα δεξιά περίπου 15 μέτρα έξω από την περιοχή, ζύγισε και μέτρησε τις επιλογές του αλλά και τους αντίπαλους αμυντικούς και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (τέσσερις αντίπαλους παίχτες με διπλή ποδιά) με ένα υπέροχο αριστερό σουτ συγκλίνοντας προς τα μέσα από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα συστημένη στην γωνία του Κατσιαούνη.

Δείτε στο 8:40 του βίντεο του Αιμίλιου το γκολ του Πάνου Σαβούρδου από την κάμερα του ArcadiaPortal.gr αλλά και όλο το top10 των καλύτερων γκολ των τοπικών πρωταθλημάτων της Ελλάδος.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio