Ο Νικηταράς είναι εδώ και θα παίξει στην Β’ Αρκαδίας

Δευ, 31/10/2022 - 15:03
Image

Την περασμένη Πέμπτη στις 27 Οκτωβρίου σας ενημερώσαμε σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από το ρεπορτάζ του Νικηταρά Δολιανών πως η συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας που ξεκινά 5 και 6 Νοεμβρίου ήταν πολύ δύσκολη ωστόσο έχουμε ανατροπή δεδομένων.

Την ύστατη στιγμή η ομάδα των Δολιανών και υπό το βάρος ίσως μια τόσο δυσάρεστης συνθήκης τα δεδομένα άλλαξαν και ο Νικηταράς θα είναι κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες όπως αρχικά είχαν προκύψει στο σωματείο.

Η ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν κανονικά με τον Νίκο Αποστολόπουλο να συνεχίζει στον πάγκο έχοντας τους έχοντας την ευθύνη να οδηγήσει ως προπονητής τον Νικηταρά και την νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Μάλιστα ο Νικηταράς Δολιανών πραγματοποίησε και τις πρώτες του μεταγραφές εντάσσοντας στο ρόστερ του τον Σπύρο Αποστολόπουλο (Ντερλεί) που ήταν πέρσι στην Τεγέα και τον Βασίλη Λύγδα που αγωνίζονταν στον Ηρακλή Βερβένων.

Το Αρκαδικό ποδόσφαιρο δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει ομάδες πόσο μάλλον δε ιστορικά σωματεία όπως ο Νικηταράς Δολιανών που τελικά θα βρεθεί ξανά στα γήπεδα του τοπικού.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio