Ο «κίπερ» Αποστολόπουλος και ο «killer» Καβελάρης του Νικηταρά (vid)

Δευ, 12/10/2020 - 10:31
Image

Ο Νικηταράς πραγματοποίησε την μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος του δεύτερου ομίλου ρίχνοντας νοκ αουτ τον Πανθυρεατικό έπειτα από το τελικό 2-1 σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα του προκάλεσε αίσθηση στους φιλάθλους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα των Δολιανών  ουσιαστικά στο παιχνίδι αυτό δεν κέρδισε μόνο τον Πανθυρεατικό μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και έναν ικανότατο προπονητή αλλά και το ίδιο της το «εγώ» καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της με τον Νίκο Αποστολόπουλο να βγάζει λαγούς από το καπέλο του ως άλλος ταχυδακτυλουργός.

Ο προπονητής του Νικηταρά ο Νίκος Αποστολόπουλος χρειάστηκε να καθίσει τερματοφύλακας (μια θέση που δεν τον έχουμε δει να παίζει ποτέ) για να καλύψει εκ των έσω την απώλεια του βασικού του κίπερ έχοντας παράλληλα προετοιμάσει άψογα το σύνολο του για να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Πανθυρεατικός.

Διαβασμένος, με πλάνο, με πάθος και έχοντας μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ο Νικηταράς μπλόκαρε τα ατού του Πανθυρεατικού έχοντας ως όπλο του τις γρήγορες αντεπιθέσεις πράγμα το οποίο υλοποιήθηκε βάση σχεδιασμού με τον Καβελάρη μπροστά να χτυπά όποτε έβρισκε την ευκαιρία.

Ενδεικτικό της εικόνας του Νικηταρά στο παιχνίδι το δεύτερο γκολ το οποίο πετυχαίνει όπου έπειτα από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου με δύο μπαλιές η ομάδα βγάζει φανταστική κόντρα επίθεση με τον ταχύτατο Καβελάρη να φεύγει σαν «σαΐτα» στον χώρο και να πλασάρει ιδανικά.

Ο Φώτης Κεβαλάρης με τα δύο γκολ που πέτυχε και συνολικά με την εξαιρετική του παρουσία έγινε το πρόσωπο της αγωνιστικής και ασφαλώς ο ήρωας του Νικηταρά στην πρεμιέρα του στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος με την τακτική αντιμετώπιση που προσέγγισε την αναμέτρηση αλλά και με την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια σε φάση ανάγκης (έστω και αν αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά) οδήγησε τον Νικηταρά σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα και σε μια σπουδαία νίκη μαζί και με τις επιπρόσθετες αυτές παραμέτρους.

Ο Νικηταράς Δολιανών στέλνει το πρώτο μήνυμα για την παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου κάνοντας το με τρόπο που έκανε κρότο… Με μια νίκη επί του Πανθυρεατικού.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio