Ο χρυσός ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος στο Παράλιο Άστρος

Τρί, 17/08/2021 - 19:37
Image

Την Β.Κυνουρία και το Παράλιο Άστρος επισκέφθηκε ο αθλητής των κρίκων και ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένεια του.

Ένας εξαιρετικός αθλητής ενόργανης γυμναστικής πού μέσα σε πορεία 17 χρόνων(1992-2009) έχει κατακτήσει τα πάντα. Σημαντικότερες διακρίσεις του τα δυο ολυμπιακά μετάλλια , αργυρός στο Σύδνει το 2000 και χρυσός ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα , τρίτος στο παγκόσμιο του 1999 και πρώτος στο παγκόσμιο του 2003 αλλά και πρωτιές σε διεθνείς αγώνες , ευρωπαικά πρωταθλήματα και World Cup Serries.

Στην συζήτηση που είχαμε σχολιάσαμε την προσπάθεια του συναθλητή και άξιου διαδόχου όπως έχει δηλώσει του Λευτέρη Πετρούνια στους ολυμπιακούς αγώνες και την κατάκτηση της τρίτης θέσης καθώς επίσης δεν παρέλειψε για το πόσο όμορφος είναι ο τόπος μας . Παρόλο τις όλες του επιτυχίες αυτό μας προκάλεσε εντύπωση ήταν η σεμνότητα του χαρακτήρα του και δήλωσε στο τέλος πως η περιοχή μας θα αποτελεί σημείο προτίμησης για τις διακοπές του, αφού μάλιστα μας έχει επισκεφθεί και παλιότερα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ένας αθλητής που αξίζει συγχαρητήρια όχι μόνο για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Από συνάντηση που είχαμε μαζί του στο Παράλιο, είναι άνθρωπος προσιτός, σεμνός και ευγενικός, άξιο παράδειγμα για πολλούς...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio