Ο γεννημένος πρωταθλητής Γιάννης Μπουτσικάκης το σήκωσε και με τον Αργοναύτη Νέας Κίου

Τετ, 12/04/2023 - 18:08
Image

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ κατέκτησε ο πολύπειρος Κυνουριάτης forward Γιάννης Μπουτσικάκης με την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου κατακτώντας κάπως έτσι το 5ο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Ο ίδιος οδήγησε την ομάδα της Αργολίδας στην κούπα καθώς στον τελικό των τελικών με αντίπαλο τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων σημείωσε 16 πόντους με τρία τρίποντα πραγματοποιώντας μια φανταστική εμφάνιση.

Ο Γιάννης Μπουτσικάκης πέραν από ένας εξαιρετικός αθλητής είναι ένας άνθρωπος με αξίες και ήθος με υψηλό δείκτη προσωπικότητας και ασφαλώς αυτό το πρωτάθλημα είναι μια επιβράβευση για τον ίδιο.

Σχόλια επισκεπτών

Η Πηγασαρα σε καλεί για το 9ο Γιάννη
Είναι ευκαιρία να φτιαχτεί ομάδα φόβητρο για του χρόνου … Στο ΔΣ κάντε τις κινήσεις σας να συνθεσετε το καλύτερο δίδυμο της Αργολοκορινθίας (Κοψαύτης-Μπουτσικακης) μαζί με την δίψα των πιτσιρικάδων….

Ένας άνθρωπος αθόρυβος και με πολυ δουλειά μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια, έχει αποδείξει όπου και αν έχει παει έχει βάλει το λιθαράκι του και με το παραπανω , εξαιρετικός παίκτης αλλά και χαρακτήρας του αξίζουν τα καλυτερα . Ειδικά στον Πήγασο έχει ζήσει την ακμή αλλά και την παρακμή της Ομάδας αλλά παντα εκεί να βοηθήσει, καλη πορεία με υγεία στην οικογένεια του!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio