Νίκησε το Ξυλόκαστρο και απολαμβάνει την κορυφή ο Πήγασος (vid)

Σάβ, 19/02/2022 - 20:45
Image

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ, στο κλειστό του Άστρους ο Πήγασος κέρδισε τον Ξυλόκαστρο 74 - 64 διατηρώντας τον στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα οι ομάδες πηγαίνανε πόντο - πόντο, το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο με μια επιθετική αντεπίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα η διαφορά ανέβηκε στους 7 πόντους.

Στην επανάληψη του αγώνα η ομάδα του Ξυλοκάστρου μείωσε την διαφορά στα πρώτα λεπτά, ο Πήγασος όμως βγάζοντας αντίδραση έκανε την δικιά του αντεπίθεση και κατάφερε να φτάσει την διαφορά μέχρι και στους 16 πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Θυρέας με την σκληράδα που έδειξε στην άμυνα σε συνδυασμό με τις σωστές επιλογές στην επίθεση και την θερμή συμπαράσταση που έδωσε ο κόσμος της ομάδας, ο Πήγασος κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα.

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας ο αρχηγός και coach Κοψαύτης Γιώργος με 24 πόντους με δυο τρίποντα και ο Διαμαντόγιαννης με 15 πόντους με ένα τρίποντο, όμως όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έβαλαν το λιθαράκι τους για την νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-18, 36-29, 57-47, 74-64.

ΠΗΓΑΣΟΣ: ΜΑΝΤΊΚΟΣ ΤΑΒΆΝΙ. 10(1) ΚΑΡΡΆΣ ΦΆΚΛΑΡΗΣ ΠΑΣΟΛΆΡΙ 5(1) ΑΝΤΩΝΆΚΗΣ 10(1) ΔΙΑΜΑΝΤΌΓΙΑΝΝΗΣ 15(1) ΣΙΑΒΕΛΉΣ ΜΑΥΡΙΆΣ 5 ΚΟΨΑΎΤΗΣ 24(2) ΜΕΣΙΝΗΣ 5 ΔΙΚΑΙΟΣ.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio