Νίκησε αλλά δεν το χάρηκε ο Ερμής

Κυρ, 20/03/2022 - 17:59
Image

Ο Ερμής Μελιγούς με ένα γκολ του Γιάννη Τσιώλη στο 20ο λεπτό νίκησε με 1-0 τον ουραγό Άρη Σκάλας στο Άστρος στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η νίκη μπορεί να ήρθε ωστόσο τα αποτελέσματα και νίκες του Αγίου Ιερόθεου μέσα στην Ηλιούπολη και του Χαραυγιακού στην Μύκονο κάνουν την υπόθεση παραμονή ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα του Ερμή.

Σχόλια επισκεπτών

μελιγιωτες οπως καταλαβαινετε πεσατε και το κακο ειναι οτι σας εφερε ο προπονητης καθε καριδιας καριδι θα φυγουν ολοι αυτοι και η ομαδα σας θα κανει χρονια να συνελθει αλλα αφου εμπιστευθηκατε την ομαδα σα ς σε κατι φαντασμενους που θελαν να ικανοπ[οιησουν τοἆ δικα τους ονειρα .να τα αποτελεσματα ,τωρα που η ομαδα επεσε θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια και θα σας αφησουν στα κρυα του λουτρου βεβαια δεν τους χρειαζοσαστε και σε τιποτα μαλον κακο σας εκαναν

Μόνο να πληρωθούν τους νοιάζει τέλος του μήνα και αυτό είναι όλο. Η περιμένετε να σας πουν δεν θέλουμε λεφτά που ρίξαμε την ομάδα. Χαχαχα. Το τοπικό είναι μπροστά σας.

Απλά συγχαρητήρια για την ομάδα σας. Υγιές σωματείο με παίκτες για την εθνική κατηγορία. Ότι και να γίνει συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια. Η μόνη (σύγχρονη) ποδοσφαιρικά ομάδα της Αρκαδίας.

Ειλικρινά αναρωτιέμαι όλοι εσείς οι Ειδικοί, Ειδήμονες και ότι είστε τέλος πάντων μόνο με τον Ερμή ασχολείστε??Δεν υπάρχουν άλλες ομάδες ?? αφού δεν γουστάρετε την ομάδα ασχοληθείτε με αυτό που σας ενδιαφέρει ή ακόμη καλύτερα φτιάξτε την δική σας ιδανική ομάδα με τους ιδανικούς τέλειους δικούς σας παίκτες και προπονητές και αφήστε τον κόσμο ήσυχο να κάνει ότι ξέρει!!

11 Απριλίου ο προπονητής ανακοινωνεται από ομάδα διπλανής περιοχής που έχει μαζέψει όλους τους παρατρεχάμενους του . Μαζί του θα φέρει 4-5 ακόμη γνωστά ταλεντακια από την νυν ομάδα του συνεχίζοντας έτσι το όνειρο της Γ εθνικης

Το αθηναϊκό μπλοκ δουλεψε για να μείνει ο ιερόθεος κρίμα για την προσπάθεια αλλά και ότι ο Ερμής έδωσε τον καλυτερο του επιθετικό για να τον πάρει η πρωταθλητρια και αυτή για ευχαριστώ έδωσε το ματς σε ομαδα με ίδιους στόχους με τον έρμη, κρίμα την Τετάρτη που ο Φωστήρας με τον τρόπο του σας έδινε την δυνατότητα να πάρετε κάτι από το ματς και δεν τα καταφέρατε.

Αν ο βρασιατης που εύχομαι να ανεβεί κανει το ιδιο λαθος με την Μελιγου ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΟΝΑΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΜ ΚΑΤΑΣΡΕΨΕ
ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ φέρνοντας τους δικους του άχρηστους παίκτες

Ο Πήγασος δεν διώχνει κανέναν..όλοι έχουν προσφέρει άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το σημείο.οσοι ασχολούνται με τις ομάδες είναι "ήρωες"και δεν πρέπει να κρίνονται αρνητικά.μπραβο στην ομάδα του Ερμή για το ωραίο ταξίδι στη Γ' Εθνική μακάρι να έχουμε και συνέχεια και με άλλη ομάδα του δήμου μας

Ήθελα να ήξερα όλοι εσείς εδώ μέσα δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε; Κρίμα που είμαστε μια μικρή κοινωνία και ο καθένας βγαζει χολή για την αντίπαλη ομάδα. Φέτος έκανε μια προσπάθεια ο Ερμής, δεν του βγήκε του χρόνου μπορεί να είναι ο Άγιος Ανδρέας ή ο πανθυρεατικός ή ο οποιοσδήποτε.Αντι να στηρίξουμε όλοι μια προσπάθεια έστω και λίγο κάθεται ο καθένας και βγάζει συμπεράσματα και κράζει. Ούτε Ερμής είμαι ούτε πανθυρεατικος ούτε τίποτα και ας μένω στην μελιγου ενώ δεν είμαι μελιγιωτης, αντιθέτως βλέπω όσα ματς μπορώ να δω με όλες τις ομάδες γιατί μαρεσει η μπαλα. Και για να μην πειτε κατι μετά από αυτό το σχόλιο βάζω και το όνομα μου. Τροφη για σκεψη για μερικούς είναι αυτό το σχόλιο.Επισης αν θέλετε να κράζετε να κράζετε αλλά όχι ανώνυμα .

τον ΕΡΜΗ φιλε κοψαυτη δεν τον κραζει η περιοχη για το οτι ανεβηκε κατηγορια η οτι τον ζηλευει, απλα τον κραζει διοτι ενω ειχε ντοπια παιδια να παιξουν προτιμησε λεγεοναριους αγγλους πορτογαλλους και τι εκανε τιποτα, κατεστρεψε αρκετα μικρα παιδια και δεν εδωσε ουτε μια ευκαιρια και ο κοσμος θα αγγαλιαζε αυτη την προσπαθεια αν ειχε ντοπια παιδια ,δες τι εγινε με τον ΠΗΓΑΣΟ οπου με ντοπια παιδια πως αγγαλιασε ο κοσμος την πεσπαθεια αυτη και μη μου πεις δεν θα ειχε καλη πορεια με τους ντοπιους η δεν υπηρχαν τα ειδες τα αποτελεσματα με τους λεγεοναριους, γι αυτο ο κοσμος δεν βοηθησε την προσπαθεια και ουτε θα αγγαλιασει τυχον νεα προσπαθεια με το ιδιο σκεπτικο σε ομαδικο αθλημα

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά όταν μια ομάδα κάνει προσπάθεια για μεγαλύτερη κατηγορία ριναι λογικό να κάνει και μεταγραφές και να έρθουν νέοι παίκτες για να βοηθήσουν.Εδώ γίνονται μεταγραφές και έρχονται παίκτες από Τρίπολη και από Αθήνα στο α τοπικό.Εγώ έχω δει ξένους παίκτες σε όλες τις ομάδες ανά χρονικά διαστήματα. Και πάλι συμφωνώ στο γργονος να παίζουν τα νέα παιδιά και όχι μισθοφόροι .

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΙΘΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ.ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.

Ο ΕΡΜΗΣ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να κατσξιωθει στη συνείδηση όλης της περιοχής αλλά έπεσε θύμα των φιλοδοξιών του προπονητή και κάνα δυο ψευτο παραγόντων που μπροστά στο πάθος τους να ικσνοποιησουν τις ματαιοδοξιες τους κάπου τα μπέρδεψαν στην πορεία χωρίς να είμαι ρατσιστής δεν χρειαζόταν όλοι αυτοί οι μισθοφόροι σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο. ούτε οι ξένοι. ούτε οι εκ τριπολεως ορμομενοι. Όσο για το παράδειγμα του ΑΔΑΜΗ που πήγε συμφωνώ. αλλά τόσοι άλλοι που υπήρχαν τους πλησίασε κανένας να τους πει να βοηθήσουν; απλά έδωσαν τα κλειδιά σε ανθρώπους που δεν έπρεπε τώρα που πέταξε το πουλι τη γύρισαν τη μπιφτεκσ

Το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι πως η περιοχη σηκωνει μία ομάδα και καλή... Δόξα το Θεό όλες οι ομάδες της περιοχης έχουν από δυο τρία καλά παικτακια που θα συγκροτούσαν πολυ άνετα μια ομάδα Γ εθνικής και όχι μόνο.. Δυστυχώς είμαστε μια περιοχη που οι ανθρωποι της κοιτάνε μόνο την παρτυ τους οπότε φτιαχτε κανα δυο ομάδες ακόμα και το τοπικό μία χαρά είναι.

Δηλαδή κάπου έλεος με όλα αυτά τα σχόλια!! Τι κακεντρέχεια σας διακατέχει και γιατί υποβαθμίζεται ανθρώπους που έχουν δώσει το είναι τους να σταθεί η ομάδα κ αγαπούν τον ποδόσφαιρο παίζοντας ή όχι,συμμετέχοντας ή όχι είτε στο πάγκο είτε στο γήπεδο!!!Ποια ευκαιρία έχασε η Μελιγού να καταξιωθεί στη συνείδηση της περιοχής? Και για ποιο λόγο να μην έχει συνείδηση?? που πάλεψε να ανέβει κατηγορία με νύχια και με δόντια και εξακολουθεί να δίνει τον καλύτερο της εαυτό?? Ποίοι είναι οι παίκτες λοιπών ομάδων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον αλλά η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε? Ξέρετε εσείς καλύτερα από τους ανθρώπους που έχτισαν την ομάδα ?? Για όνομα του θεού κοιτάξτε γύρω σας τι γίνεται ανα τον κόσμο και αφήστε τον κόσμο να κάνει αυτά που μπορεί να κάνει!!! Μια ομάδα για να συσταθεί θέλει πίστη,αγώνα και Ομόνοια !! Και αν κάτι χαρακτηρίζει τον Ερμή είναι η πίστη στο όνειρο του ,ο αγώνας που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχει η ομάδα και η ομόνοια μεταξύ τους γιατί με παλιούς παίκτες ή καινούριους πάντα καταφέρνουν να συνυπάρχουν αρμονικά και με ομόνοια γιατί αποβλέπουν σε έναν στόχο,την ΟΜΑΔΑ!!!Γίνατε όλοι Ειδήμονες,φτιάξτε την τέλεια ομάδα σας να σας χειροκροτήσουμε,για να σας δω τι μπορείτε να κάνετε εκτός από το να κράζετε!!!

Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα σε όλους εσάς που κράζετε την ομάδα του Ερμή !
Αν λοιπόν κάποιο παιδί από κάποια οποιαδήποτε ομάδα του δήμου μας ,το ζητούσαν σε μια άλλη πόλη η οποία είχε μια επάξια ομάδα να ανέβει και να παραμείνει στην γ εθνική εκεί λοιπόν όλα καλά?? Δεν θα θεωρείτο και ο δικός μας συγχωριανος-συντοπιτης "Μισθοφόρος' στην ξένη ομάδα ή μήπως εκεί το παιδί θα έπαιρνε λεφτά και θα εκτιμούσαν το ταλέντο του?? Γιατί η ιστορία μας έχει δείξει ότι ταλέντα υπάρχουν πολλά, μυαλά για να στηρίξουν τα ταλέντα δεν υπάρχουν πλέον!!! Γιατί αν υπήρχαν θα αφήνατε παίκτες των "ομάδων" σας να εξελίσσονται και να εναλλάσσονται με άλλες ομάδες!! Πριν κραξτε λοιπόν σκεφτείτε γιατί αυτά που κοροϊδεύουμε ή τα έχουμε σκεφτεί πρώτοι ή τα κάναμε πρωτύτερα!! Καλημέρα με αισιοδοξία λοιπόν!!

Φίλε 22:36 με αυτούς τους μαυροψυχους κ κομπλεξικους που τράβηξαν τα παιδια στον πάτο της μόνιμης δεύτερης θέσεις στο τοπικό δεν μπορεί να μιλάει κανένας για τον ΕΡΜΗ ειναι όλοι τους πολυ λήγει.ολοι εκαναν τα πάντα για να πέσει ο ΕΡΜΉΣ τοσο μικρά μυαλά κ μεγαλο κόμπλεξ αλά ο Θεός πάντα τους δίνει αυτο που τους αξίζει....

Ειδαμε και του ντόπιους που πριν από 8 χρόνια έριξαν την ομάδα στο β τοπικό για να πάνε μπαρτσελονα και πίστευαν ότι θα διαλυθουν. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα θα υπάρχει και ο Ερμής έστω και στο β και είναι πολλοί και νέα παιδιά. Η ομάδα γραφει την δική του ιστορία στην Γ εθνικη και αυτό είναι πραγματικότητα. Οσο για τους παραγοντες που λέτε θα θέλατε και εσείς τέτοιους να βάζουν τα χρήματα τους η μάλλον θελεται παράγοντες που εξυπηρετούν αλλά συμφεροντα

Φίλε 22:36εσυ μαλλον δεν ζεις εδώ.δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει ότι 4 παιδιά νέα κ ντόπια που έπεζαν στον ΕΡΜΗ τα πήραν μ απλές κ Αλλά επαγγελματικά κόλπα στο Α με την αφορμή ότι πανε για πρωτάθλημα με όραμα κ πλάνο κ όπως κάθε χρόνο κατέληξαν στην δεύτερη θέση.εδω πατεράδες που βριζοντουσαν με προέδρους κ προπονητές γύρισαν τα παιδια τους παλι στα ίδια.κ παρακαλετα όπως λέει Κ η ομάδα ότι τους παρακάλαγαν να τους πάρουν πίσω.μάλλον δεν ζεις εσυ εδώ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio