Νίκες για Πανθυρεατικό και Βρασιές

Σάβ, 09/10/2021 - 18:04
Image

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της δεύτεης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να κερδίζει τον Απόλλωνα Τυρού και τις Βρασιές να επικρατούν εκτός έδρας του Αχιλλέα Παραλίου Άστρους.

Ο Πανθυρεατικός μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας καθώς νίκησε στο Άστρος τον μαχητικό Απόλλωνα Τυρού με 3-0. Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χάρη Τακλή στο 47' και τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο 83' και τον Άγγελο Κλεώπα στο 89' να βρίσκουν δίχτυα.

Οι Βρασιές συνέχισαν με νίκη και έκαναν το δύο στα δύο επικρατώντας εκτός έδρας του Αχιλλέα με 0-3. Ο Χρήστος Σταθουλόπουλος στο δεύτερο μέρος με δύο τέρματα (53', 87') και ο Νίκος Κουρόγιωργας που άνοιξε τον δρόμο προς το διπλό στο 32 ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Αγίου Ανδρέα.

Μείνετε συντονισμένοι μιας και ακολουθεί τις επόμενες ώρες βίντεο με τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ και όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Πανθυρεατικού με τον Απόλλωνα Τυρού.

Σχόλια επισκεπτών

Πραγματικά πόσο καλή δουλειά κάνει ο Ηρακλής. Συγχαρητήρια στην διοίκηση για της επιλογές τον παίδων που άλλοι τα διώχνουν από τα γήπεδα κ άλλοι τα μαζεύουν κ κάνουν την τρελή διάφορα.να ακούτε τον προπονητή σας ο άνθρωπος απλά δεν υπάρχει σας πήρε από την αλάνα κ σας έκανε αυτό που αξίζετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio