Νίκες για Βρασιές και Αχιλλέα στον δεύτερο όμιλο

Σάβ, 24/10/2020 - 17:21
Image

Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του δεύτερου ομίλου άνοιξε την αυλαία της με δύο αναμετρήσεις με τις Βρασιές να κάνουν την ανατροπή και να κερδίζουν τον Ηρακλή και τον Αχιλλέα να παίρνει μεγάλη νίκη επί του Νικηταρά.

Τοπικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας (2ος όμιλος)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Νικηταράς Δολιανών-Αχιλλέας 0-6

Βρασιές-Ηρακλής Βερβένων 2-1

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

11:00 Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Απόλλων Τυρού

15:00 ΑΕ Μαρίου-Κορακοβούνι

15:00 Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο στον Αχιλλέα για την μεγάλη του νίκη. Αλλά το ότι κέρδισε με αυτό το σκορ δεν ενοχλεί τώρα? Και ενόχλησε ότι δέχτηκε 8 από ομάδα γ εθνικής? Μικροπρεπειες από ορισμένους του Αχιλλέα. Σχολιάστε πάλι οι γνωστοί άγνωστοι.

Μπανάνα είσαι μεγάλο νούμερο . Ο συγχωριανός τους σου έβαλε άριστα να φανταστώ μετά το πέναλτι που έδωσες και επειδή δεν το έληξες πριν κάνουν την ανατροπή ? Λεπετζη λίγο
σεβασμός στα νέα παιδιά πως θα τα κρατήσουμε στο γήπεδο και πως θα τα αφήσουν να έρθουν να παίξουν όταν βλέπουν τέτοιες συμπεριφορές απέναντι τους . Άντε νούμερο πας και δίνεις αγκωνιά στον πιτσιρικά εκτός φάσεις σταματησετην επιτέλους κούρασες .
Ήρθε η ώρα σας εκεί στην ΕΠΣ να παίρνουν πόδι συμφωνείς κύριε πρόεδρε ?

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 17.41 ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ! ΤΩΡΑ!!!Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΩ ΜΕΛΙΓΟΥ!!ΤΩΡΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ!!ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΒΡΕ ΞΕΡΟΛΑ!!!

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά .ο Αχιλλέας ο Νικηταράς ο Ηρακλής είναι ομάδες πάνω κάτω ισοδύναμες.σημερα κερδίσαμε εμείς αύριο μπορεί να χάσουμε με βαρή σκορ με μια από αυτές τις ομαδες.αλλο όμως να βάζεις πολλά γκολ σε ομάδα ίδιας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και άλλο να ξεσπας σε ομάδα μιας ή και δύο κατηγοριών πιο κάτω.ασε που η ομάδα τής γ εθνικής πρέπει να τα έχει καλά με όλους τους γύρω γύρω.τοσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.οι γύρω γύρω θα την βοηθήσουν στον Γολγοθά της γ εθνικής.🤔.

Σε εναν αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους μετράει και η διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες σε περίπτωση ισοβαθμίας.μην το ξεχνάτε αυτό πριν γράψετε την κακία σας.

Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από την ομάδα τον Βερβένων χωρίς γιομες κάτω η μπάλα κυκλοφορία και πολύ πάθος σε όλα τους τα ματς . Γενικά όσοι είδαν το ματς στον αγιαντρεα ήταν πραγματικό ντέρμπι πάνω κάτω η μπάλα . Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες αλλά ποιο πολύ στην ομάδα τον Βερβένων που είναι η έκπληξη μέχρι στιγμής με το ποδόσφαιρο που παίζει θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα μην ανησυχείτε . Για τον αγιαντρεα ξέρουμε όλοι ότι μια πολύ καλή ομάδα λίγη δουλειά ακόμα και θα δυναμώσει πολύ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio