Νεανικός Πανθυρεατικός με μέσο όρο ηλικίας εφήβων

Τετ, 01/03/2023 - 19:52
Image

Το να φτιάξεις μια νεανική ομάδα γίνεται, το να μπορέσεις όμως να την κάνεις ανταγωνιστική, να της δώσεις ρόλους και να χτίζεις πάνω της κομμάτια του παιχνιδιού σου χρειάζεται τεχνογνωσία και ασφαλώς δουλειά… Αρκετή δουλειά.

Στην νίκη με 3-1 του Πανθυρεατικού επί των Βρασιών παρουσιάστηκε μία από τις πιο νεανικές version όχι μόνο της ομάδας αυτό κάθε αυτού αλλά και συνολικά του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας αναφορικά με τις ηλικίες των παιχτών που έπαιξαν.

Πάμε όμως να το δούμε πιο αναλυτικά και με αριθμούς και ηλικίες:

Κολοστούμπης (2003), Μπαμπαράκος (2007), Στ. Σούρσος (2006), Τσιώρος 1999, Παπούλιας 1997, Κ. Σούρσος (2005), Σκαντζός (2007), Κασκαμπάς (2006), Ράλλιος (2003), Τακλής (1996), Μαγκλής (2007).

Κοινός αυτή εδώ η ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στις Βρασιές είναι περίπου (και λέμε περίπου διότι δεν έχουμε τις ημερομηνίες και ίσως είναι ακόμα μικρότερη) 19,7 σε μέσο όρο ηλικίας με μοναδικούς που είναι γεννηθείς εκτός από 90s να είναι οι Τακλής, Παπούλιας και Τσιώρος.

Εδώ αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι αλλαγή πέρασαν οι 17χρονοί Κλεώπας, Σαβούρδος και Πέτρου, ο 15χρονός (!) Τσιούλος με τον 37χρονό Δημήτρη Δημάκο που είναι και ο μεγαλύτερος όλων στο ρόστερ να μοιάζει με παππού που λέει ιστορίες στους μικρότερους σε αυτή την ομάδα.

Οι μικροί του Πανθυρεατικού είναι ξεκάθαρο πως βγαίνουν μπροστά, αποκτούν σημαντικά εφόδια εμπειριών για την συνέχεια και κυρίως μαθαίνουν και βρίσκουν σιγά, σιγά τον ποδοσφαιρικό τους ρόλο.

Σχόλια επισκεπτών

το νεανικος αυτη τη στιγμη κολλαει επειδη βολευει την αποτυχια του πρωταθλητισμου στην αρχη της σεζον η ομαδα ξεκινησε για πρωταθλημα τωρα που χαθηκε νεανικος του χρονου αν ξεκινησει με αυτο το σκεπτικο μονο με νεα παιδια να σας πιστεψω αλλα πρωταθλημα ουτε σε 4 χρονια μονο να φυτοζει η και να μην πεσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio