Ναι ρε Ερμή!

Κυρ, 05/12/2021 - 13:34
Image

Ο Ερμής Μελιγούς πάλεψε αφήνοντας όλο του το πάθος πάνω στο χορτάρι και τελικά δικαιώθηκε για την σπουδαία του εμφάνιση φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 με buzzer beater γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Σερέπα όμως ο Μπάξτον με δύο γκολ στο 23' και στο 44' με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον Ερμή. Ο Σερέπας στο 56' ισοφάρησε σε 2-2 με τον Μπάξτον να ε΄χει δοκάρι στο 75' και τον Ιατρίδη στο 94' στην τελευταία φάση του αγώνα να λυτρώνει την ομάδα της Μελιγούς κάνοντας το 3-2.

Τρομακτική εμφάνιση από τον κορυφαίο του γηπέδου Κάρλος Μπάξτον που έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Μυκόνου έχοντας δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι, ένα δοκάρι και την ασίστ στο τέρμα της νίκης στο τέλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν αναγνωριστικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους στο 17ο λεπτό να ανοίγουν το σκορ με τον Σερέπα για το 0-1. Ο Ερμής Μελιγούς κατάφερε γρήγορα να απαντήσει και στο 23' ο Μπάξτον έφερε στα ίσια το σκορ κάνοντας το 1-1. Ο Σερέπας στο 34' είχε μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του που έβγαλε ο Ράλλιος πριν η μπάλα περάσει την γραμμή με την ομάδα της Μελιγούς να έχει πολύ καλή στιγμή σε σουτ του Μέντεζ στο 39' με τον Μπάξτον στο 43' να κάνει άνω - κάτω την άμυνα των νησιωτών κερδίζοντας πέναλτι το οποίο ο ίδιος εκτέλεσε και το μετέτρεψε σε γκολ στο 44' για το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ερμής μπήκε δυνατά με τον Τσιώλη να έχει μεγάλη χαμένη ευκαιρία με Τσιώλη στο 47' ενώ στο 49' ο Μπάξτον έκανε ένα λάθος κοντρόλ πριν βγει απέναντι από τον Διαμαντή. Στο 56' όμως οι φιλοξενούμενοι έπειτα από σέντρα του Σπυρόπουλου ισοφάρισαν με τον Σερέπα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Η Μύκονος συνέχισε να πιέζει με τους Μπρούνο και Σερέπα να δημιουργούν αρκετά προβλήματα με τον Ερμή όμως να έχει τεράστια χαμένη ευκαιρία με το δοκάρι του Μπάξτον έπειτα από καταπληκτική ενέργεια στο 75'. Στο 90ο λεπτό οι άνθρωποι της Μελιγούς φωνάζουν για πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπάξτον έπειτα από κεφαλιά του ωστόσο η μεγάλη νίκη ήρθε στο 94΄με τον Μπάξτον ξανά να κάνει σέντρα σουτ και τον Ιατρίδη από κοντά να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθούν τα γκολ και οι καλύτρερες στιγμές από την αναμέτρηση του Ερμή Μελιγούς με την Μύκονο.

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κ., Γιαννούσης Σ., Μέντες, Ράλλιος Γ., Μπίσσιας, ΡάλλιοςΣ., Αδάμης, Τσιώλης, Καδάς, Μπάξτον, Πολυμενάκος.

Μύκονος: Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης, Σούλτσε, Παπαιωάννου, Καλτσάς, Λεσάι, Σερέπας, Ντουσάι, Αχείμαστος, Μπρούνο.

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο στην ομάδα του Ερμή και στους φίλους του που ήταν όλοι εκεί και τον στήριξαν...μπραβο και στα αλλα χωριά γύρω γύρω που πήγαν στο γήπεδο για να στηρίξουν μια τοπική ομάδα...οι δικοί μας οι αστρινοι που ήταν???μήπως ήταν στις εκλογές???μάλλον όχι...ούτε στην πλατεία ήταν...που ήταν ρε παιδιά???α ναι βγάζουν χολή όταν κάποιος είναι πάνω από αυτούς μόνο αυτοί και κάνεις άλλος

ΑΣΤΡΙΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΜΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Γ.ΕΘΝΙΚΗ.ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio