«Μυθικός» Πήγασος πήρε το ντέρμπι

Σάβ, 12/03/2022 - 22:14
Image
Image
Image
Image

Ο Πήγασος ήταν εκεί στο ραντεβού με την ιστορία παίρνοντας σπουδαία νίκη με σκορ 71-60 στο ντέρμπι με τον Αργοναύτη Νέα Κίου στο φλεγόμενο κλειστό γυμναστήριο Άστρους από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του.

Η ομάδα του Άστρους όχι μόνο κέρδισε το ντέρμπι αλλά κάλυψε και την διαφορά του πρώτου αγώνα και έτσι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ μετά το τέλος της 20ης αγωνιστικής.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Πήγασο που έτρωγε σίδερα μέσα στο παρκέ με τους παίχτες να καταθέτουν όλο τους το πάθος και την ενέργεια, φανταστική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δημιούργησα μαγική ατμόσφαιρα κάνοντας καμίνι το κλειστό βοηθώντας την ομάδα να φτάσει σε αυτό το πολύ σημαντικό ροζ φύλλο.

Με όπλο του την εκπληκτική του άμυνα που άφησε στους 60 πόντους τον Αργοναύτη Νέας Κίου ο Πήγασος βρήκε ενέργεια και αυτοπεποίθηση γεγονός που τον απελευθέρωσε και στην επίθεση του φτάνοντας κάπως έτσι στην τεράστια αυτή νίκη με +11 πόντους διαφορά.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα του Άστρους να πανηγυρίζει μαζί με τον κόσμο της την μεγάλη αυτή νίκη με το σκηνικό να μεταφέρεται και στα αποδυτήρια σε ένα ξέσπασμα από τους παίχτες και τους ανθρώπους του Πήγασου.

Πρώτος σκόρερ για τον Πήγασο ο φοβερός και τρομερός Γιώργος Κοψαύτης με 35 πόντους και έξι τρίποντα με τον έμπειρο φόργουορντ να βάζει τους μισούς πόντους της ομάδας του και να την παίρνει από το χέρι οδηγώντας την στην νίκη με μια μεγαλειώδη προσωπική εμφάνιση.

Δεκάλεπτα: 25-20 37-43 58-51 71-60

Πήγασος: Μαντίκος 3(1) Ταβάνι 7(1) Καρράς Φάκλαρης, Πασολάρι 2 Διαμαντόγιαννης 8(1), Σιαβελής, Μαυριάς 9, Κοψαύτης 35 (6), Μεσίνης 1, Δικαίος 2 Αντωνάκης 4.

Σχόλια επισκεπτών

Ξαναζησαμε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.μπραβο στον αρχηγό και κοουτσ για τη μεγαλειώδη εμφάνιση του,μπράβο στα νέα παιδιά και μπράβο στο κόσμο όλης της περιοχής για τη θερμή υποστήριξη του.

Τεράστια νίκη για την μεγαλύτερη ομάδα της Ανατολικής Πελοποννήσου, στην πιο " καυτή έδρα " της ΕΣΚΑ-Κ. Πολύ λυπηρό το γεγονός ότι οι οπαδοί του Αργοναύτη προκαλούσαν, όπως και οι παίκτες και ο προπονητής τούς. Μεγάλος Κοψαύτης, ο Πήγασος συνεχίζει να ονειρεύεται.
Υγ: πολλά συγχαρητήρια στον Κώστα Τασσόπουλο και στο 10channel.gr για την ωραία και αντικειμενική περιγραφή του αγώνα

Συγχαρητήρια σε όλους, παίχτες, προπονητή, διοίκηση, φιλάθλους!
Ο Πήγασος εμπνέει... Ευ αγωνίζεσθαι, ομαδικότητα, αλτρουισμό, συνεργασία, αξιοπρέπεια, ήθος ...
Θελει την στήριξη όλων.... στις πράξεις και όχι στα λογια

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio