Μπάξτον - Ιατρίδης: Οι σκόρερ της μεγάλης νίκης του Ερμή

Κυρ, 05/12/2021 - 16:14
Image

Ο Κάρλος Μπάξτον και ο Ηλίας Ιατρίδης είναι οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της πρώτης εφετινής νίκης του Ερμή Μελιγούς με σκορ 3-2 επί της Μυκόνου για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Τρομακτική εμφάνιση από τον κορυφαίο του γηπέδου Κάρλος Μπάξτον που έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Μυκόνου έχοντας δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι, ένα δοκάρι και την ασίστ στο τέρμα της νίκης στο τέλος, ήρωας της τελευταίας στιγμής ο Ηλίας Ιατρίδης καθώς με το γκολ του στο 94' χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι δύο τους αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τα χαμόγελα να είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα τους και την έκδηλη χαρά τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό γνωρίζοντας καλά τι έκαναν μέσα στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Σχόλια επισκεπτών

Όταν γ@@άς ολόκληρη τη Μύκονο στις καθυστερήσεις, έτσι ψηλώνεις μετά, απότομα. Και που να δεις κ τα υπόλοιπα που σου συμβαίνουν! Είναι και ο Μπάξτον δίπλα. Το νου σου τις νύχτες.....

Μεγάλη δικαίωση για τα παιδιά του Ερμή που φτασαν να παίζουν σε αυτό το επίπεδο. Κρίμα τόσα χρόνια μια μεγάλη φουρνιά παικτών να μην έχουν κάνει το βημα παραπανω για να κάνουν το κομμάτι τους κάποιοι άλλοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio