Μπαϊρακτάρι: Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Ηρακλή

Πέμ, 10/08/2023 - 18:27
Image

Ο Ηρακλής Βερβένων τάραξε τα νερά του τοπικού μας πρωταθλήματος με την απόκτηση του Γιώργου Μπαϊρακτάρι πραγματοποιώντας μια πολύ δυνατή για τα δεδομένα μεταγραφική κίνηση.

Ο Γιώργος Μπαϊρακτάρι είναι παιδί που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Λεωνιδίου, έκανε καταπληκτική σεζόν όντας από τους πρωταγωνιστές του ΑΣΛ ως την κατακτηση του πρωταθλήματος και γενικά είναι ένας εκ των κορυφαίων στην θέση του στην Α’ Αρκαδίας.

Αναλυτικά

Για την μεταγραφή του στον Ηρακλή Βερβένων: Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία. Σε ότι αφορά την μεταγραφή μου αφού δεν μπόρεσε το Λεωνίδιο να υλοποίηση τα «θέλω» τα δικά μου εγώ τα «θέλω» της ομάδας λογικό ήταν οι δρόμοι μας να χωρίσουν και να αποχωρήσω.

Κοιτάζοντας όλες τις προτάσεις που είχα κατέληξα στον Ηρακλή Βερβένων γιατί μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας και αυτοί στις δικές μου.

Για το Λεωνίδιο που αποτελείς παιδί των ακαδημιών του: Το Λεωνίδιο πάντα θα είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα και του εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και μακάρι να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio