Μόνο οι Βρασιές σταμάτησαν το Λεωνίδιο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος

Δευ, 30/01/2023 - 16:13
Image

Το Λεωνίδιο μετράει 12 νίκες σε 13 αγωνιστικές όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας οδηγώντας την κούρσα στον +1 από τον Ερμή Μελιγούς με το τέλος του πρώτου μισού της κατηγορίας.

Μοναδικό παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι δεν κέρδισαν ήταν αυτό στον Άγιο Ανδρέα, η αν προτιμάτε αλλιώς η μοναδική ομάδα που σταμάτησε το Λεωνίδιο ήταν οι Βρασιές σε όλο τον πρώτο γύρω του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Εκείνο το παιχνίδι στις 3 Δεκεμβρίου του 2022 ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0 με το σύνολο του Δημήτρη Κουλεντιανού να είναι και το μοναδικό το οποίο κράτησε επιθετικά στο μηδέν το Λεωνιδίο καθώς μόνο στον Άγιο Ανδρέα δεν σκόραρε.

Πέραν όμως του αγώνα με το Λεωνίδιο οι Βρασιές με τους 19 τους βαθμούς, με την σοβαρότατη αγωνιστική τους παρουσία, με το «μαχητικό» τους πνεύμα και με την πολύ μεστή και πειθαρχημένη τους εικόνα είναι ίσως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος δεδομένων πάντα (και το τονίζουμε αυτό και το επαναλαμβάνουμε γιατί έχει την σημασία του) του μικρού ρόστερ, των προβλημάτων και των τραυματισμών που προέκυψαν.

Οι Βρασιές σε όλα τους τα παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ήταν ανταγωνιστικές τηρώντας πιστά το πλάνο τους και ακόμα και στα παιχνίδια που ηττήθηκαν έβγαλαν κυριολεκτικά την πίστη του αντιπάλου τους για να τις κερδίσει.

Το πρώτο μισό της σεζόν έγραψε για τους κιτρινόμαυρους 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με το κοντέρ να λέει 19 βαθμοί με 21 γκολ υπέρ και 24 κατά και στην απλή μετάφραση μια ομάδα που ξέρει πως θα πάρει το αποτέλεσμα και με τι τρόπο θα το κάνει όντας όλο αυτό η παρακαταθήκη για την συνέχεια.

Τα credits εδώ πάνε τόσο στον προπονητή όσο και στους παίχτες και αποδεικνύεται πως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο πόσο μάλλον όταν αυτό επαναλαμβάνεται σε διάρκεια σε έναν ολόκληρο γύρο.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio