Μεταγραφική έκπληξη με Περικλή Βλάχο ο Αχιλλέας

Πέμ, 04/08/2022 - 21:30
Image

Μετά τις ανανεώσεις έρχονται και οι μεταγραφές στον Αχιλλέα με την ομάδα του Παραλίου Άστρους να κάνει δυναμικό ξεκίνημα καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Περικλή Βλάχο κάνοντας τον δικό της για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ασφαλώς πρόκειται για μεταγραφική έκπληξη από τον Αχιλλέα καθώς ο Περικλής Βλάχος μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή δεδομένης της εμπειρίας του αλλά και του τρόπου παιχνιδιού του.

Ο Περικλής Βλάχος μετά τον Παναρκαδικό, την Δημητσάνα, το Λεωνίδιο, τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και τις Βρασιές βρίσκει στον Αχιλλέα την επόμενη του ομάδα στον νομό μας και ασφαλώς η είδηση αυτή έχει την δική της ξεχωριστή σημασία.

Η ομάδα του Παραλίου Άστρους σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν σταματά εδώ καθώς μετά τον Περικλή Βλάχο αναμένεται να πραγματοποιήσει και άλλες μεταγραφικές κινήσεις με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

 

Σχόλια επισκεπτών

Κοπρένκα ο επόμενος, άρε παραλιώτες καλές μεταγραφές δεν λέω αλλά ότι κραζατε κάνετε τώρα είδατε ότι δεν υπάρχει άλλη διαδρομή... Όμως για πιο λόγο δεν κρατήσατε τον περσινό προπονητή σας εσείς λέγατε ότι θα σας πάει για πρωτάθλημα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio