Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για Τσιώρο στις Βρασιές

Τετ, 12/01/2022 - 17:42
Image

Οι Βρασιές κάνουν δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με βασικό στόχο την περεταίρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με κινήσεις ουσίας και ποιότητας για την συνέχεια της δύσκολης και συνάμα ανταγωνιστικής αυτής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr η ομάδα του Αγίου Ανδρέα ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Τσιώρο με τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό να θεωρείται πρακτικά ποδοσφαιριστής των Βρασιών.

Επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Βρασιών για την μεταγραφή του Γιάννη Τσιώρου από την Τεγέα είναι πιθανό να υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες ωστόσο έχουμε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με τον 23χρονό άσο να προβάρει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Από κει και πέρα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας οι Βρασιές δεν σταματούν εδώ καθώς έχουν τσεκάρει έναν ακόμα μεταγραφικό στόχο με τον οποίο είναι σε επαφές και δεν αποκλείεται να έχουμε προσεχώς ακόμα μία δυνατή μεταγραφική κίνηση.

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα είναι μία από τις βασικές διεκδικήτριες του εφετινού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio